Muistikuvaa ei ole olenko aikaisemmin kirjannut tätä ohjetta - ehken en....

IMG_0003.jpg

 ( sis. Hasselpähkinää )

120-125g leivonta kasvisrasvaa
1,5dl Erytritoli sokrua - tahi muuta sokeia jota käytät...
2kpl kananmunia
2dl Viljatuotteen vaaleaajauhoa
1/1tl soodaa
n.130g sulkaata rouhittuna
( miun toinen suklaa sisälsi nyt sattumoisin Hasselpähkinää )

- Rouhi ja pilko suklaa.
- Pehmitä rasvaa hivenen tahi ota se etukäteen huoneen lämpöön pehmiämään.
- Lisää sokrut rasvan sekaan ja vatkaa valkiaksi, kestäväksi, vaahdoksi.

89601676_507835476566785_143058369711492

- Lisää vaahtoon kananmuna ja vatka seksisin.
- Sitten kumoa suklaarouhe ja kaik´ jauhot mukaan, lisätyllä soodalla.

89676192_532287634339267_397553623730067

- Nostele teelusikoilla haluamasi kokoisia pikkuleipiä/cookie´ta leivinpaperilliselle paistopellille; mie sain n.48kpl ns. normi pikkuleipä-kokoa.
- Paista kiertoilmauunissa +140´C kunne valmista tulee.
- Pikkuleivät eivät tarvitse paistua tummiksi.
Paree jos jätät hiven vaaleiksi sillä kun nostat nämä jäähtymään johkin niin kovettuvat kyllä ihan sopiviksi.