Näin mietin tänään. Tai oikeesti tään nykyisen elämäni vimonen päivä. (Älä peljästy lukiani - en tee itsaria!) Tunne ja tila vain on nyt tällänen....

   Pakkailen mökki-juhannusta varten. Astianpesukone jauhaa viimosta tuntiaan keittiössä. Sillä enhän voi jättää tiskaamattomia astioita tupaani somaan täältä pois lähteissäin? Olisi se kurja palatessa; tiskivuori edessäni! Puhumattakaan että nämä ystävälliset talonmieheni kyl käyttäisivät tiskaamatonta tilaisuuttaan hyväkseen: tullessani tupaani omaan huomaisin kuin pienet vikkelät kintut olisivat ahertamassa astioiden ru´uan jämien kimpussa = mukru-armeija työntouhuissaan evästään etsimässä!

2014.6.12.%20Omalta%20pihalta%20%2817%29

   (Tässä kulkee miun "palkka-armeijani" valtatie. Se puhkoo tiensä läpi pienen-suuren tonttini...)

Kapsäkkini ammottaa suunsa Seppo-seljällänsä korkean vuoteeni päällä. Se vuottaa siellä ehtoista emäntäänsä jotta milloin tämä suvaitsee hälle apetta sisuksiinsa ammentaa... Kaik´ pakattavat; kosmetiikan hienoukset (miun tapauksessa shampoo- ja hoitoainepullo vaine), lääkkehet (kalkkitabut ja maitohappobakteerit), menkkasuojat (alkaavat ihan millä sekunnilla tahansa - joten kivaa Jussia vaan!), ja vaattehet siististi ojennuksessa ja pinkassa siin vierellänsä. Siitä sitten vain juuri ennen lähtöä kaik sinne ammottavaan kitaansa. Ai niin, ja oma TYYNYNI myös! Ilman sitä en nyttemmin reissade mihkään. (Anatominen, tuntotyyny. On muuten hyvä!)

Kylmälaukku samaten odottaa täyttöään. Keittiön pöydän nurkalla ypö-yksin tipottain. Tyhjänä vielä... vartoo täyttäjäänsä. Sekin saa apetta sisuksiin juuri ennen lähtöäni.

Kaik töpselit vedin jo seinistä irti - ukkosen varalta vaik säätiedostusten mukaan Ukko-Ylimmäinen onkin suunnitellut aika hyytävää Jussia tänne Suomemme maahan. Mut kun ei sitä tiedä jos vaikka se Ukko muuttuukin yllättäin ihmispolojen hoksaamati Akkaseksi... silloin on kyyti kylmää! Ja kiitän Luojaani että tajusin lähteissäin vejellä johtoin päistä! Enää toin pesukoneen ja ilmastointikoneen töpselit. (Jääkaappi ja pakkanen kyl jäävät seinään kiinni.) Ilmastoinnin jättäisin normaalisti seinään kiinni ja käyntiin pienelle teholle mut kun se LVI-henkilö suositteli konettani tutkailemassa käydessään et koneen reistaamisen takia, ja turvallisuuteni takia, olisi hyvä jos vähän varroin kuulostelisin sitä... ettei esim. yö-syönnä ala käry käydä siltä nurkalta.... Jotenka nyt sekin lähtee seinästänsä irti kun tää emäntä on poissa kotoa! Eipähän ainakaan sen konehen sähkönkipinät hypi pöydillä (ja sienillä) kun olen poissa.

   Lopuksi en tarvii enää kuin tunkea kaik taskuni täyteen (ja tuonne paidan rintamukseen syvämen kohillekkin kun saisi...) onnen pieniä pipanoita! Ne täytys viel löytää täältä jostain huushollin nurkasta mukaan. Mistähän en koppaisin? Muoskiin ja muoskiin muksuin kuvista tuvan seinältä? Vai ajatuksista autereisista jotka sinkoilevat tyhjässä pääkopassani kuin hullu pyöreässä huoneessa ettiissään sen nurkkia? Vai löytäisinkö niitä sittenkin ulos mennessäni tuolta vistini pöydän pienestä keksipurkista? Siellähän on taatusti pohjallansa pieniä pipareita!

Jjuhannuskokolla.%202012.6.24.%20%289%29

   T: Hyytävää Mittumaaria viettäämään lähtevä, kokon lempeää lämpöä odottava Hepsankeikka.