Just nyt, just tällä hetkellä, pakattu on KAIK mitä voin ennen h-hetkeä. Kaik kaapit on tyhjennetty ja putsitettu...

   Ensimmäisessäkään tämän taloni-miun, majani matalaiseni kaapissa tahi hyllyssä ei oo mitään joka ois miun tahi mukaani noin yleensäkin lähtemässä muuton hetkellä mukaani-miun. Se mitä tarviin viel ennen muuttoo on kammarini tai kyökin sivupöydällä. Ja esim. siivousvälineet ovat tuolla puhuhuoneessa - laatikossaan. Sielt mie ne löydän täs ennen muuttoin jos satun tarviimaan: muuttohetkellä tarvii vielä putsittaa ainakin tää koko talo noin niin kuin yleisesti. Kaik muutossa, laatikoita kantaissa, tulleet roskaset ja akanat pitää silloin viimosen kerran ulkoistaa poies talostani tästä, majastani matalasta. Samoilla viissiin ovat myös kaikki muutkin tavarani "evakossa" tuolla yhdessä kammarissa.

muutto%20%285%29-normal.jpg

Sieltä mie löydän kaiken tarvittemani täs ennen muuttoin - jos nyt ylleensä tarviin jottain. Esim. tänään "lainasin" sieltä paistinpannun kera kantensa. Ja kävinpä ettimässä laatikoin seasta, sieltä jostain pinkan alta ja sisältä, tyttäreni-miun kansion kun alan tässä taasen yhtä hänen asiaa hoitamaan...

muutto%20%284%29-normal.jpg

(Toisessa kammarissa pien viel jemelissä tyhjiä laatikoita jotta jos ja kun sit muuton hetkellä tarviikii johkii uutta tyhjee laatikkoo niin sitpä sieltä vain rammiin uutta uutukaista...)


  Tänään, tässä aamun korvalla tyhjensin kellarini typö-tyhjäksi. Kannoin kaiken siel olevan poies, sisälle jääkaappiin: muutama mehupullo ja hillopurkkeja.

Autotalliinikin tartuin nyt eka kerran kunnolla kiinni. Otin ma sitä korvistansa kunnolla kiinni ja sulloin kaiken sen vähäsen mitä siel nyt ol kaikkeen nelijön muotoseen pukettiin ja pakettiin sisällensä. Siihen kelpasivat tuleva likasenpyykinkorini, puiset koristelaatikot, maitotonkka (ei muuten neliö!), pahvilaatikot yms.. Nyt on sit koko autotallikin pakattu pakettiin sievään ja somaan. (Pistin siin sen kokonaan pukettiin ja kietasin viel narulla ympäri!)

   Näin tää muuttoni etenee - kaipuu kasvaa samaan tahtiin kuin majani matalaiseni tyhjenee...