... tähän otsikoksi nyt että "Tänään onnellinen olen"? Vai vaikka "Eheytys"? Vai mitä mie tähän lykkisin... voi kun Luoja sen vaine yksin tietää mut ei miulle suutaan aukase.

   Tänään päivä tää niin monien muiden päivien joukossa. Päivä tuiki tavallinen. Viikon kuudes päivä - lauantai. Sellainen arki-sellainen. Siis NIIN arkinen kuin vain voi olla.
Suunnitelmissa että lemppaan matot ulos ja huomenissa sit siivoon loput kun on sajepäivää luvannut. Ja käyn tänään tyttärein tykönä yksillä vaatekutsuilla, sitten menen siksoin-miun kera kukkakokoontumiseen ja vihon viimoiseksi menen Hommapaikkaani johka mie taasen täksi tulevaksi kesäksi menen :)  Ja jos ENNEN tätä rumbaani kerkiin vaikkas imuroida niin se olisi ihan jees-juttu, se. Tahi - vaikka menen siitä eestä tyttärein tykö vosekkimaan Hepo Hopiain talvikengät jotta sit ne varastooni voinen kesäsäilöön laitella.
   Tällaiset "suuren suuret" ja kauaskantoiset suunnitelmat miulla oli täl päivää vaan enpäs tuota tiennyt näitä atvaillessa että päivästäni tästä tulee ihan jotain muuta. Aivan sellaista jota en taatusti osanut/osaa edes unelmoida!


   Tuli ystäväni, tuttavani - Hans Vili Lai Lai... ja se että sain viettää hänen seurassaan, aivan jakamattomassa seurassaan, noin neljä-viisi tuntia oli miulle aika mullistava - josko sanoisin että SUORASTAAN mullistava - juttu.

   Olen näköjään unohtanut mitä voi olla kun voi jutella toisen ihmisen kera ns. ummet-lammet. Välittämättä mitä toinen tykkää sanomisistani tahi pahastuuko hän kenties jos sanon näin tahi näin? Siis en tiedä tiedostatteko te Lukijain Armahat mitä sellainen on? Siis se kokemus kun tiedät että olet vapaa juttelemaan, pohtimaan, sanomaan, kieltämään, myöntämään, ja kaikkea sellaista mitä näitä tekemisen-verdejä nyt onkaan... ihan mistä vain! Se on tällaiselle ihmiselle kuin miekin aika uskomaton kokemus. Kerrankin on ihminen jonka kera voi jutella ihan mistä vain. Ja tosiaan pelkäämäti sanomisieni seuraamuksiasta! Vau! 
   On ihminen joka on tasavertainen kanssani - tai siis oikeesti  ihminen jonka kera MIE olen tasavertainen! En ole se "heikompi" tahi "voimakkaampi" osapuoli vaan ihan yhtälailla sanani ja mielipiteeni vaikuttaa toisen olemukseen kuin hänen miunuun :) Vaikkas tiedän, tiedostan, he-le-ka-tin hyvin että jos tämä ihminen jostain syystä äkkääntyykin miuhun ni sitten on kyl "oksat poikki". Liekkö siin tapauksessa päätään saisi millään konstilla käännettyä myötämieliseksi toisen ihmisen mukaiseksi? Ymmärtämään mitä toinen tarkoittaa, haluaa, ja tahtoo? Miun on vaikia uskoa sitä...
Mutta se että tiedän itte olevani voimakastahtoinen ( ja kuten hänkin tänään kertoi siitä miulle ) - joissakin asioissa hyvinkin jääräpäinen, oman tahtoni ja mieleni läpipuskeva vaik se olisikin kuin väärä toisten mielestä, toisiin nähhen niin nautin ( voi että mie nautin ) siitä että toinen on samanmoinen. Ihminen joka ei myötäile toista mielyttämisen halustaan, ei sitten ollenkaan, vaan pitää päänsä ja - piste!
   Kaikesta tästä jääräpäisyysestään huolimatta hän kuitenkin lausui miulle sellaisia asioita joita en ole kuullut sitten... milloinka? Kerroinko tässä joskus... tapahtuiko se tosiaan... unohtanut olen kuka ne sanat miulle lausui... että joku sanoi miuta kauniiksi? Mutta joka tapauksessa tänään hän sanoi että olen kaunis! Siis mie? Ihan totta? Miekö? Mie joka olen tässä nyt varmaan viimeiset pari kuukautta "rypenyt" pohjamudissa tuntien itteni todella rumaksi, etovaksi, kaikessa huonoksi ja osaamattomaksi? Miten mie voin olla kaunis?
Sitten hän kertoi että osaan sitä, osaan tätä ja tuotakin. Osaan monia juttuja. Miksen tee näin tahi näin? Miksen perusta yritystä? Yms. Ja sitten vielä paljon, paljon, paljon muutakin. Asioita joita en ole tavannut itestäni ajatella ja jotenka en ole itteeni kokenut enkä nähnyt.

   Voiko tällaisesta ihanuudesta, tällaisesta tapaamisesta, tälläisesta - tällaisesta... no, tällaisesta toisesta ihmisestä ihminen saada itteensä muuta kuin voimaa? Pontta, uskoa, luottamusta ja ajatuksia että mie taijan sittenkin olla hyvä? Kenties ihan pätevä jossakin? Osaavakin?


 2015.6.16.%20Kotoa%20luostareihin%20%286 

   Tänään ONNELLINEN OLEN!