Muista en olenko pakissut teille Armahta Lukijain siitä kuin Reissaaja-tyttärein rohkaisi miuta, ja opasti miuta, hankkimaan Y-tunnarin itsellein? No, joka tapauksessa hän rohkaisi, mie hankin.
Nyt pitis sitten vaine alkaa tutkailemaan hivenen viel tarkempaan mitä kaikkea se pitääkään sisällään, kuis miun pitää toimia, etenkin mitä kuuluu 0%:ssan ja mitä 24%:san sisälle?
Ja mikä vaikeinta, alkaa markkinoimaan isseäin! ÄÄK! Mie - markkinoimassa itseäin? Ei-kää! En halua... en osaa... ei tuu mitään... Ei.
Asiat, suuntaviivat ovat mielen päällä kylläkin ( mitä tahi MITKÄ ne olisisvat ne yrityksein myynti"tuotteet"? ). Se on yssi ja ainuva plussa täsä jutskassa tun alun jälkehen muttas sit ne kaik muuta - kääk!! 
Hei, olenhan mie kertonut! Sanoin:"Pikku hiljaa hyvää tulee...", jne.? Muistan nuo sanaseni nyt sillä nytkin toteaisin tähän et annas olla vaine, viel tästä joskus jotahin - "pikku hiljaa" jne.. Eikös vaine?
   Tänään käväisin ilmottautumasa ns. enämäni eka kerran Kansalaisopiston kurssille mukaan; jos sen osallistujamääre täyttyvi ja se kurssi sit toteutuu... Enkää mille vaine kurssille vaan ihan leivontakurssille! Wau!
Sellaiselle gluteenittomien leivontakurssille joka kokoontuu vaine pari kertaa, sillä eihän miulla olisikaan kärsivällisyyttä osallistua useampaan kertaan kokoontuvaan kurssitukseen....?
Siinä ilmottautuessain Töissä asiakkaana tutuksi käynyt opiston vetäjä tokaisi miulle ettäs SIEKÖ kurssille? "Tällaiselle kurssille; leipomaan? Ja viel erikois ( gluteenittomien ) leivonnaisten? " "Siehän voisit itse olla siellä vetäjänä..." "Tule meille vetämään kursseja; leivontaa, kakkuja, jne.?"
Huh, luulot ovat kovat hänellä, täytyy myöntää.
Vastasin jotta ou, haluan vain nähdä ( kokea ) kuin muut leipovat näitä tällaisia? "Mitenkä tekevät; voisin vaik kääpäjänä olla josain kattorajassa ja nähdä vaine kuin niitä tehdään.....?" Ajatellen siin samalla että haluan nähdä ja kokea kuinka toiset näitä tekevät? Mistä aineksista, mitä he käyttävät? Kuinka tekevät, mitenkä tekevät? Millaisia niistä tulee? Mitä ovat nämä juurikin tämän kurssin leivonnaiset joita opetellaan siellä? Ja olisiko siellä MIULLE uutta opittavaa - ennen kaikkea uutta tietoa ja opittavaa!
Mutta että MIE vetäjäksi-kö...?
   Siitäkin pakisin täsä joskus ettäs, jos, vaikka, kuin, joskus, josain... "Huitsin Nevadassa" vaikkas, omaa "Pientä Suklaapuotia"?
Se kypsyy kuin ikään Mutakakku; pikku hiljaa ja itäen ( ei kakku idä!  ja vasiten Mutakakku "pitkään"? Mutakakku kypsyy n.15min!? ) aivoissain ajattelevissa. Etenkin kun nyt olen jutellut, atvaillut, asiastain tästä yhden jos toisenkin kera, niin hivenen luottavaisin, itseeni uskovammin ajatuksin ja uskoin, ettäs viel joskus, josain... Vuottakaahan vaine...
Sitä USKOA ITSEENI vaine puuttuvi viel aikas ISO kasanaen....
    Tai sitten tyydyn vaine "tusina-tuotteheksi", jollahin toiselle töihin, ja silleensä....