Se ettäs nää simmuni omain nyt täten sorkittiin, leikattiin "pillu...päreiksi" ( hoitohenkilökunta sanoi et ne poistetut silmäin linssit ns. imaistaan vain putkeen ja sitä tietä ne sit häviävät jäteviemäriin! Kukahan ne sieltä sit onkii kaiken sen moskan seasta esille, "kunnostaa" ja myy sen tsiljoonin mammonoin jonnehin toisille ihmisille? Hennoo siitä Hemmosta rikas tulla kun kaikkien meidän leikattuin linssit onkii ja rahnaksi "tuottaa".... vitsi, vitsi. ) tuotti yhden tuskan SUUREN ja suunattoman jota en tajunut olleskana ottaa huomioon, vaikka kylläkin sen tiedostin hyvin.
   SE on nimittäin niin, ettäs kun nyt pitää varjella silmiä sen viimeisen päälle kaikelta ulkopuoliselta moskalta ( nenäliinankin piskuinen nukka, jauhojen pölyt, yms. ), kosketukselta ( omin sorminkaan en saa koskea silmiini ), lämmöltä ( sauna, aurinko, yms. ), valolta ( aurinko, kirkkaat valot ), yms., niin en saa, en voi, asettaa KAMERAIN etsintäkään silmällein!
En siis voi kuvata kuten tähän asti olen valokuvanut!
Ai kauhia, voi ettäs! Tuskaa suurta ja suunnatonta!
   Täten täsä pidin itsellein aamusella "pikakurssin" kuin kamerain LCD-näytön kera toimitaan, kuin kuvataan?
Joten kuten sen sisäistin - opettelua suunatonta vielä. En tykkä olleskana, en. Mieluummin katson etsimen lävitse, sommittelen, tähtäilen, otan uusiksi, ja taasen uudelleen kaiken alusta teen - sit laukaisen. Se on paree, miulle.
Muttas nyt pitäisi todellakin opetelle tuon -näytön kera touhuamaan? Eikä!
   Ja kun sit mökillemme Sukumme Mummon kera urkenin, kaivelin kamerain esille ja läksimmä sen kera heilumaan, niin...
Äsh! Se ettäs LCD-näytöllä kuvaan....
Klyyvarillain vielä täsä vaiheessa, ja viellä ihan pitemmänkin aikaa, on tummat, pimentävät, Aurinkoisen kakkulat. Arvatkaas et näenkö mie kattoo niillä mitään näyttöä ja siitä näkyväistä kuvasta linssiensä lävistä KUN Aurinko Armas heijastaa sen -näytön pintaan häivyttäin siitä näkyviltä kaiken näkyväisen joka siin ihan paljainkin silmin olisi vaikia havaita - saati näin tummennetuin kakkuloin!
Ash, et är-syt-tä-väääää!

   No, joka tapauksessa täsä näette sit tään päiväin "saldon" näistä "lonkalta" kuvatuistain. En paljoa kyl kuvanut, muttas ei nuista paljoa suht teräväistä tullutkaan. Ei ole mitään paljouden roisketta, ei....


2022.5.1.%20M%C3%B6kill%C3%A4%2C%20opett

   "Lastu lainehilla."

2022.5.1.%20M%C3%B6kill%C3%A4%2C%20opett

   "Päivän Sydän <3 "

2022.5.1.%20M%C3%B6kill%C3%A4%2C%20opett

   Lumikellot.

2022.5.1.%20M%C3%B6kill%C3%A4%2C%20opett

   Piskuiset Narsistit.

2022.5.1.%20M%C3%B6kill%C3%A4%2C%20opett

    "Aivot pellolle." .... ja ihanhan nuo pellolla oli kun yritin kuvailla. Sen näkee tästäkin kuvasta; ei terkkuutta mitään.

   No, jospa tuota "vanha koira uudet temput oppisi" tahi sit tulisi nopsaan aika "entinen" ja saisin jo laitella etsimen simmuillein kiini. "Toivosa, suuresa, väkeväsä" on hyvä elää.