... pieneen sydämeen? Pieneen sydämeen joka jälleen Luovolla on. Jotenka tää voisi olla taasen nimikkeellä "Reissaaja-Lissi, Luovo; osa 1."  

   Ja tästä lähdettiin aamusella/päivällä tuolta kaukaisuudesta....

2022.7.10.%20Alex%C2%B4n%20konfirmaatio%

   Aamupäivä juhlistain vanhimmaista konfirmoinnin merkeissä; kuvassa kolmen sukupolven potretin purkaus-kuva.

   Tämän jälkeen ajoa muutama satanen kilo ja metri; hyrinä ääneen ja ailahdus iso syvänalassa kun Meri ensi kertaa näkysälle tuli lauttarantaan ajaessain; nyt täällä - kohta kotona.

2022.7.10.%20Luovolle%20%282%29.jpg

   Luovo horisontissa.


2022.7.10.%20Luovolle%20%283%29.jpg

   Kanssamatkustaja.... "Vapaa."


2022.7.10.%20Luovolle%20%285%29.jpg

   "Kotipuu." ja muuten aivan tyhyjänä taasen?
Sekä takan Luovolta juuri lähtenyt toinen lautta ( Merisilta ) ja itse Luovo.


2022.7.10.%20Luovolle%20%288%29.jpg

   Lautan reijästä Taivaanrantaa maalaillen Luodonselästä. Oulu siintää tuolla horisontissa kaukaisessa.


2022.7.10.%20Luovolle%20%2810%29.jpg
 

   Kylänraitilla isomman puoleinen operatsuune; kolme-neljä mustaamaijaa, ambulanssi ja kuuleman lautalla henkilöllisyyksien tarkistusta ylimenevillä ( ei miun lautalla ) kun kylällä sattuu ja tapahtuu viinapäisten aseenheiluttajien toimesta....!
   Oli jo ainakin netin lööppeihin ja paikalliselle saitille tuo tapaus kerennyt.
Ja miekin siitä jo toitotin kotipuoleen eräälle henkilölle.... tutulle.... täällä kävijälle....

 
 Sitten majapaikan avaimen haku ja aittaan makuusijoille sekä vietävä, siis sanoinko jo - VIETÄVÄ allerginen reagtio päälle kun aamusella keräsin luonnonkukkakimpun konfirmoidulle sankarille kedolta. "EHKEN" jokunen Timotei, Pujo, ja muu heinivöivä heinä ja kukkiva kukkanen siellä seassaan oli....?

2022.7.10.%20Alex%20%2810%29.jpg

Asiaa moista tietysti "auttoi" se et tuolla oli täkki todella tuoksuvainen ( ilma ja tilassa edelleen tuoksut ovat nuo ) ja miun olisi pitänyt siellä sitten nukkua? Kiikutinkin jo kaikkein tuoksuvimman täkin autoni konttiin et jos se olisi auttanut asiaa? Ei auttanut - tuoksu tuo leijaili pitkin aitan kammaria. ( Siksi konttiin kun enhän mie vieraan täkkiä voinut taivasalle kiikuttaa; tiedä kuka sen olisi ulkoa mukaansa kopannut? Ja vaikaks oma nenu ei sit autossain olisi sitä sietänyt, niin olisipahan ollut poiessa yölliseltä ajalta tuosta majastain olevaisesta. )
Astelin respaan kyselläksein et voisinko vaihtaa?
Oli respa juuri kiini mennyt, muttas onnen kantamoisena tuo tuttu omistaja istuskeli viel siinä ulkona iltaan viettäin ja häneltä kysyttyäin, kerrottuain et miksi näin, sainen kuin sainenkin vaihtaa yösijaani.
Nytten sit majailen taasen tutussa ( ja nenu-turvallisessa ) paikassa. Tosin sit sellaisessa huoneistossa täsä rakennuksessa josa en ole viel konsa majaani pitänyt.
No, muttas, pääasia et nenu on tytyväinen!


   Nyt sitten tosiaankin täällä - jälleen, taasen, kuten jälkipolvi totesi miulle tuossa tänne ajalessain ja heille itsekullehin soitellessain siin ajaon aikana ajankuluksi, kuulumisia vaihtain. Auton kajarin välityksellä tietenkin!
Käväisin jo yhden näyttelytilan "perässä" kyselemässä näyttöä uudestaan ja huomenissa.... Niin, huomenissa sitten nähdään et "jos Luoja suo, ja viskaalit sallii" jottas jos hyvä sää olisi, niin tiedä vaikka miut löytäisi.... Mistäpä miut silloin löytäisi; sen näemme sit huomenissa!
   Nytten sanelen yötä - olkoon Ukko-Ylimäinen myötä.
Kasselen et jokos se Uninen Jukka tyköni tulisi vahi kävisinkö nyt täsä jo kymmenen jälkeen yhden valokuvauskeikan tekemässä....? Kassotaan niin näemme.