... Humisevanharjun, miun, sulkaa-huuma á la joulu;
Empä muista milloin viimeksi olisin tehnyt itseni syödä -kakkua? Vuosikas sitten?
Paiston jälkeen jänskätti kovin kuin onnasin vahi enköö onnannut?
Mitä sisällänsä on - vahi ei mitään? Vaine "sontaa", kakkutaikinaa paistumatonta, muttas kussa leikkasin sit seuraavana päivänä tään kolmeen eri kerrokseen, niin da-daa;
... olimpas sankkevan ylpiä itsestäin! Täähän aivan kaunista katseltavaa on! Ilman sokerin sokeria siis ja aivan omasta päästäin koostumustaan kokoen, suhteitaan aineiden funtsien ja sit vaine tehden.
Jee - JOKU osaa!
( 9kpl kananmunia
5dl vaaleaa gluton jauhoseosta
3rkl psylliumia
3tl leivinjauhetta
1,5dl vettä )
Täsä jo toista täytekerrosta vetäen.
Väliinsä ja pintaan teimmä cian siemenien kera hilloketta mustikasta ja mansikasta ( n.0,5dl marjasosetta/4-5rkl cian siemeniä ). Sekä sitten suklaamoussea suklaasta josa oli lakton maitoa ja makeutusta maltitolilla.
Pintaansa kretaa kera kaakaon.
Siin se. Ei muuta.
Kommentit