... herkulliset, Humisevaltaharjulta.

327040304_887372059279086_83532468083323

Suussa sulavaiset, hajoavaiset, murenevaiset.

200g leivonta kasvisrasvaa
n.2dl käyttämäsi makeutusainetta = sokeria, tms.
1kpl kananmuna
1kpl appelsiinin raastettu kuori ja mehu
3dl gluton vaaleaa jauhoa/jauhoseosta
2tl leivinjauhetta

- Pehmitä rasva huoneenlämmössä tahi mikrossa - älä sulata!
- Vatkade pehmitetty rasva ja sokru vakiaksi, rakeettomaksi, vaahdoksi.

327037084_1607416463057591_2614324989703

- Lisää rasvavaahtoon kananmuna ja vatkade seokseksi.

327296502_919316205728357_41496340617026

- Nyt sitten appelsiinin raaste seoksen sekaan ja hivenen jauhoja peräänsä; sekoita vaik käsin käänellen sekaisin.

327458688_938264534003512_73099912551288

- Lisää loput jauhot, leivinjauhe sekä appelsiinin mehu; sekoita.

327026197_1273407856724658_7096928352951

- Nostele teelusikoilla röpelöisiä kakkaroita leivinpaperiselle leivinpellille ja...
- ... paistelyy kiertoilmauunissa +200´C kunne valmista tulee.

   Paistuvat todella nopsaan sekä äkkiä menevät liian tummiksi; vahtaa siis paitoasi.
   Muista myös et pikkuleivät paistuvat myös viel pellillä ollessansa jos peltineen nostelet johkin pöydälle jäähtymään!
Kandee siis mieluummin livauttaa leivinpaperin kera pikkuleivät johin laskualustalle jäähtymään.
   Teimmä tästä satsista 77kpl pikkuleipää.
   PS. ja nämähän on tutut, ennenkin ohjeensa olemma täällä julkaissut, Sitruuna-pikkuleivät.