"Tyhymästä päästä, jne..." Jeeru, et olipas kylmää Tuulta Tuittupäistä tuolla aallonmurtajan nokalla! Kyl meni luihin ja ytimiin asti vaik lämpimästi itsein puinkin lähteissäin. Olisi pitänyt varmaan ottaa viel tuo paksumpi takki yllein eikä ajatella, nottas ohkasemmalla kyl pärjää.
No, käsissäin fliisihanskat ja niiden päällä siel oikeat nakarukkaset, ns. pörrösisuksineen. Auttoivatkos ne? EI! Ajattelinkin tuolla kärjessä "Myrskyluodon Maijaa" leikkeissäin, et en yhtään kyllä ihmettele mistä mie olen saamassa sellaiset kyhmyiset sormet niveline kyhmyisine! Ei tarvii syitä, eikää seppiä kaukaa ettiä! Ovat kohta ko sellaiset noita-akan sormet.: pattinen siellä toinen täällä ja kaikkialla!
    Sen siitä sainen ko himpun väärin arvioin menoaikain tuonne -mustajan nokalle suhteessa Aurinko Armahan nousuun. Olisin kerennyt ihan hyvin vaik hivenen myöhemminkin vaik olisin suorinut matkallein tuolle.
Ei mitä - menin, olin, kuvasin ja tulimma takaisinkin. Jeeru et oli ihanaa päästä takaisin "kotiin" sekä neljän seinän sisälle!

    "Voimme arvostaa auringonnousun ihmettä vain, jos olemme odottaneet pimeydessä.": on sanonut Sapna Reddy ja aivan varmasti mie yhdyn näihin sanoihinsa viisaisiin! Kyllä sitä kummasti alkavi arvostamaan tuota intoansa, kättensä jälkeä, nappaamiaan kuviaan sekä itse Aurinko Armahan valoa ettäs sen nousua Taivahanrannan takaa aamusella kun ensin on värjetyllyt tuolla tuulissa purevissa ja aamun hämärissä pimeyksissä tovisen!


2023.4.1.%20Aurinkoa%20vastaan%20ottamas

   Kuu Kummajainen ns. eteläisellä Taivahankannella viel loistessansa täydessä kun Aurinko Armas viel Taivahanrannan takana täl viisiin piileksi;

2023.4.1.%20Aurinkoa%20vastaan%20ottamas


2023.4.1.%20Aurinkoa%20vastaan%20ottamas

    "Enne."
    Enne näkyi jo, aavistus tulevasta kajasti....

2023.4.1.%20Aurinkoa%20vastaan%20ottamas

     Sieltä se tuli - yllä ja alla laaja-alaisemmin kuvattuna;

2023.4.1.%20Aurinkoa%20vastaan%20ottamas


2023.4.1.%20Aurinkoa%20vastaan%20ottamas

     Majakan kera kuvattuna myöskin.


     Tästä se tääkin päivä aukiaa ja alkavi.
Kohta Hepo Hopia lii´an päähän ja siitä sit kotvasen kuluttua sinne kirjastolla jututettavaksi.
Heippa - nähdään ko tavataan!