Tänä pänä sovelsin yhdestä vege-ohjeesta tällaisen ohjeen oman työpaikan tarpeisiin:
170g maapähkinävoita
170g maapähkinävoita
n.100g tummaa suklaata
n.75-100g kasvisrasvaa
- Sulata rasva kattilassa ja...
- Sulata rasva kattilassa ja...
... pilko sekaansa suklaa sekä ....
.... lisää viellä maapähkinävoikin;
anna sulaa seokseksi pikkuhiljaa - älä kiehuttele, keitä.
170g maapähkinävoita
170g maapähkinävoita
2,5dl sokrua
ripaus vaniljasokrua
ripaus suolaa
3tl leivinjauhoa
0,5tl leivontasoodaa
2rkl perunajauhoa
muutama rkl kaakaojauhetta
ja n. 3,5dl gluton jauhoja
- Vaahdota maapähkinävoi ja sokeri vaahdoksi vatkaten.
- Vaahdota maapähkinävoi ja sokeri vaahdoksi vatkaten.
- Lisää sekaansa kuivat ainekset ja vatkaa seos sekaisin.
- Kaada "kuiva-aines"-seokseen sulanut maapähkinävoi-suklaa-rasva -seos.
- Vatkade seksisin kaik´ ja...
- ... kaada n.20-24cm leivinpaperiseen irtopohjavuokaan.
- Paista uunissa kunne valmista tulee ( en yleensä paista mitään leivonnaista kellon kera joten paistoaika on usein "kunne valmista tulee" ).
Jos haluat hivenen kostiamman tuloksen, esim. "Mutakakkumaisen", niin jätä reilusti keskeltä löysäksi. Jos taasen halajat esim. kakkupohojaksi niin paista "kuivaksi" asti: saat leikattua kakun kakkupohjan tapaan kerroksiin ja sitten ei muuta ko täyttäin vaine mieleisekseen.
Jos haluat hivenen kostiamman tuloksen, esim. "Mutakakkumaisen", niin jätä reilusti keskeltä löysäksi. Jos taasen halajat esim. kakkupohojaksi niin paista "kuivaksi" asti: saat leikattua kakun kakkupohjan tapaan kerroksiin ja sitten ei muuta ko täyttäin vaine mieleisekseen.
Kommentit