...tapahtui. Tai ainakin tuntui että tapahtui. Ei tosin miun ansiostani vaan uuden välittäjän.

Entisen kiinteistövälittäjän soppari loppui eilen ja tänään tuli uusi uutukainen sitten laittelemaan pontta puuhiin ihan erilaisella tarmolla kuin mitä olivat entisen puuhat. Hyvä ettei listattu jokaista autotallissa olevaa mutteria ja ruuviakin erikseen - oli se sen verta tarkkaa hommaa. Ei mitään ylimalkaista sutaisua. Ja sitten se valokuvaus. Vau! Sekin oli ihan erilaista kuin entisen pienellä pokkarilla otetut kuvat. Nyt oli remmissä ammattilainen jolla oli välineet ja kalusteet ihan toista maata. Ja silmää tehhä erilaisia kuvauskulmia kuvatessaan. Itte tosin "sisustin" huushollini ennen heidän tuloaan ns. kuvaus/myyntikuntoon omillani, entisillä huonekaluilla ja kaikenlaisella pienellä fiksauksella tyyliin turhat kamat pois näkyviltä ja tilalle kenties jostain muualta talostani asiaan kuuluvaa elementtiä. Esim. tikapuille kaunis juhlamekko eikä iän ikuisia puoliksi pidettyjä arkivaatteita ja lenkkikamoja.

Nyt toivon, ei kun uskoisin, eikä... nyt TIEDÄN että asiaan tulee uutta puhtia. Saan vihdoinkin ( välittäjä siis saa ) taloni myytyä. Pääsen ostelemaan uutta, pienempää asuntoa itselleni. Pääsen kaikkien näiden elämäni käännösten ( puolison kuolema, viimeisten lasteni kotoa pois muutot ) jälkeen aloittamaan uuden vaiheen. Kokeilemaan... ei kun ELÄMÄÄN omaa elämää. Eka kerran elämässäni muuten aivan itse. Vain minä!

Elän siis yksin ja vain itselleni. Laittelen uuden asuntoni vain itseäni silämällä pitäen. Miun ei tarvii ( jos en halua ) kysellä toisten mielipiteitä, ei ajatella että joku toinen tarvii, vaatii tätä tai tuota. Kaikki on vain itteeni varten.

Mykk%C3%A4nen%2C%20Harju%2C%20Joenpolves

Uutta vaihetta ( elämää ) odotellessa kattelen näin uusien mahdollisten asuntojeni kuvia...