242264146_4671148979585138_1528472367676

   Vaikkas tään tään päiväisen Päivän Sydämen <3 löysinkin juurikin tänä aamuna kyökkini lattialta a´ la Humisevanharju, niin siltikin ei taida päivänen tää tästään käyntiin sen kummemmin kehuttavammin lähtiä käyntiin?

   Pitimä miun saada eri tahoilta sähköistä postia ja/tai olla sähköisesti yhteydessä tuonne maailmaan ulkoiseen, niin eipähän vaine postia ole tullutkana enkää saa yhteyksiäkään.
Pitimmä miun aamun tään autereisen auettua uralle ureta mettään marjastaa ( puolukkaan meinasin ) kun kerta aikaa nyttemmin on, niin päättipäs se tuo Ukko-Ylimmäinen toisin ja olipa rovauttanut yölliseen aikaan hivenen kosteutta ylle seutukuntien näiden; on ylen äijy märkää ihan kystä kyllä asti nyt - ei sinne märkään mettäpohjaan paljoa mieli mieli konttailmahan, sillä osiksi polvillanihan mie sen poiminnan sitten tekisin.
   Kukkapenkkisen perennaisen Alla Omppu-Pomppu-puuni sainen juurikin eilen alas laskettua jälkeen kesäisen mennehen, kuten myöskin Puron kukkaset et sitten siistittyä takapationikin. Enää ei sitten ole niitäkään tehdä. Vaine vain voivotella selkää särkeväistä joka nokkaansa moisesta urakasta otti jällevän - tietenkin.
   Käväisin kylillä eilennä. Tuolla Kalakukko City go go:ssa asti piipahdin - jotenka nyt ei enää ole ieti sinnekkään, tahi mihkään muuallekaan, mennä aikaa tappaa kun se ajan tuon olevaisen tappaminenkin maksaa! Vasiten tuolla City go go:ssa ain parkkipaikkasen lainatun verta.... Plus sit jos kaffittelee tahi kiertää kirppareita olevaisia paikkasen sen.
Eilennä tarttui oivallisesti mukaani kahdet verhot vanhat, vanhat, 70-lukulaiset. Sainen täten "uudet" verhot kyökkini akkunalle ( eilennä ehtoolla jo toiset niistä tuonne ripustinkin ) ja ihan kivaan hintaan; pari verhoja 1e!
  Sukumme Mummoa avitin noin viikkonen sitten; nyt ei ole pakollista hänenkään tykönsä mennä tekee mitään.... Mökillekkin jos menisin niin - niin... ei kehtaa polttoainetta poltella sen taatta kun tiedän ensiviikolla olevaisen yhden pitkän matkan edessä näitten käsieni takia; menee polttoainehet kyllä siihen sitten.

   Taitavi siis tulla ns. rokulipäivä tästä päivästä olevaisesta. Ihan vaine koti konnuilla oleva ja oltavainen.
Mitähän tuota kehittelis jotta "mainittaisiin"? Mitä kasaan kursisin, mitä tekisin? Leipoa - pitis kaupasta käydä sitä normi-sokrua ostelemassa ensin... En tiedä kehtaanko kun ei ole pakollista?
Lukea - sitä voisin kyllä...
Pyykkikone pyörii - hyvä. Kohta pyykin ripustamista - jep.
Tietty voisin ihan puhtahalla omatunnolla viettääkin sellaisen löhöily päivän? Olla ellostelisin vaine nyt ja "potisin selkäin tätä". Katsoisin vaik jonkin elokuvan netistä - olisin vaine paikallain. Miltäsä kuulostaisi; mie paikallain?