Miksi mie olen antanut tämän paikan nimeksi on jokin typerä Maja Mahtavainen ( tai Kulmakunta )?
Tämä on pikemminkin kuin jokin hitsin TraFi:n vai oliko se Valvira vai mikä hitsi se oli... se joka testaa aina kaikkea... niin sen iso tuulitunneli!
Taasen humisee ja soi kuin jollakin humisevalla harjulla!
Aivan, tälle kävisikin paremmin nimeksi jokin Humisevaharju!
Heureka - mie sen keksin: tästä lähtien tämä onkin HUMISEVAHARJU - eikä typerä Maja Mahtava! Yäk!

2015.5.12.%20Humisevaharju%20%281%29.jpg

   Meinaan notta ain kun edes piiik-kasen-kaaan tuulee niin alkaa jo pieni ujelus. Saati sit kun Tuuli tuo Ujeltavainen yltyvi himpsunkaan kovammaksi niin sitten - sitten se alkaa!
Röörit, kaik maholliset torvet ja putken pätkäset tuolla katonharjalla, keräävät kaiken tuon tuulen tykönsä ja näin sitten puuskat, tuiverrukset nuo tuulen "vienot henkäykset", kuuluvat taatusti tänne kotin sisälle asti!
Ei kyl tarvii olla yksin ajatustensa kera. Ei tarvii tuskastella hiljaisuutta. Ei, ei tarvii tosiaankaan. Aina saapi vastauksen ajatuksiinsa, puheisiinsa ja kysymyksiinsä vaik kuin kinkkiseen - Tuulilta nuilta Ujeltavilta, puhureilta ilmojen teiltä.

 

   Tuokiota muutania hetkiä tuon edellisen jälkeen:

2015.5.12.%20iltaa%20%282%29.jpg   
   Lankesi ihanainen valo pilvistä nuista taivaallisista kohti tätä Maan Matosen matalaa kamaraa. Ja arvata saattaa kuka nappasi kameransa ja juoksi pika-pikaa tähtäilemään suoraan kohti sitä valoa niin ihmeellistä? Miepä tietenkin. Tähtäilin ja ampuilin surutta "täys´laitasella" kohti ihanaista valoa, illan "viimesäteitä" ja taivaan kannelle ilmestynyttä sateenkaarta... Tulipa tämäkin kuva siin sitten... 

   Kunne nyt... mitä tapahtuu? Taivas tummenee synkkääkin synkemmäksi. Keräilee varmaan voimiaan taasen "uuteen eräänsä" mahtavaan - kunne kohta lataa täyslaitasta niskoihimme. Sillä minuutti muutamainen takaisin päin tästä hetkestä mustasta oli tilanne tällainen...
  Tuli mieleeni Eeva Kilven sanat... nyt kun tuolla ulkona taasen kunnolla kohisee piesten JÄLLEEN kaikki IKKUNANIKIN: "Huhti-(touko)kuu. Lunta (vettä) sataa pystysuoraan ylöspäin. Ei piru keksinyt enää muuta."