...sittenkin, vieläkin! Jee, olen hengissä - vaikkas miuta kuin yritetään listiä poies täältä maan päältä. Vaikkas miuta kuin yritetään masentaa, painaa alas; mullan alle. Silti mie elän ja taijanpa vaine vahvistua pikku hiljaa. Onhan se vanhastaan tiedossa että "mikä ei tapa - se vahvistaa" - ja näinhän miekin teen. Vahvistun vaine kaikista vastoinkäymmisistä... Kuten tästä talo-stani, Majastani Matalasta, ja sen vastoinkäymmisistä.
   Tosiaankin, se on edelleen "tapetilla" ja voi hyvin sekä paksusti. Siel on tehty kaikki vaadittavat rempat, laskut ovat tulleet ja ovat olemassa jo. Enää vaine "taitetaan peistä" uuden omistajan kera loppulitviikistä eli siitä millainen, millä sanoilla tehdään kyseisistä remonteista lopputulema, loppulausuma välillemme. Mitä siihen kirjataan ja mitä ei?
   Liekkö onni onnettomuudessa ( miun vahi ostajan kannalta - en tiedä, olenhan puolueellinen tässä tapauksessa ) että olen nähtävästi "sopivasti" vastaan hangoittava yksilö. Osaan sittenkin pistää vastaan ostajan vaatimuksille, mielipiteille ja näkemyksille. En hyväksy niitä ihan noin vain kyseinalaistamati ensin kaikkea esitettyä. Otan ensin kaikesta selvää, sitten mutustelen mielessäin ja sitten esitän oman näkemykseni, tietoni, mielipiteeni ja sitten - toinen kumoaa kaiken! Plääh!
   Mutta olempas taasen todennut että "munaa" löytyy tästä nais´ immeisestä - taasen! Kummasti sitä vaine jostain ain löytyy kun sitä vähiten odottaisi ja olettaisi itellään olevan. Puhumattakaan että miulla ei nyttemmin oli niitä ihan fyysisiä munia täsä rinnallain tahi takapirunainkaan neuvojansa antamassa... silti ostaja tuo "kaikkitietävä, lainoppinut, minä-tiedän, minä-osaan, et-tiedä-mitään, jne." saa huomata ja on huomannukkin että "täältä pesee"!
   Olempas mie hyvä! Ja helekatin ylpeä itestäin! Jee, miun ylite EI KÄVELLÄ! Miuta EI PAINETA LOKAAN!

WP_20150727_19_50_08_Pro.jpg

   Tämän pienen kyltin löysin kesäkuisella lomareissullain, ostin ja otin matkaani. Nyt se "päivystää" makkarini seinällä ja muistuttaa miuta että kyl tää tästä...