Jotahin kait sitä ain tekee....
Pusu-kakku mustaviinimarjainen; normi-jauhoinen koskapa Pusuissa/Suukoissa on normijauhoiset vohvelipohojat, ja lakton.
Me-ni.... "kuumille kiville", ns. yhdellä sekentillä. Ei paljoa kerennyt vanheta kun iskin "pöytään".
Luumu-suklaamoussekakku; gluton, lakton.
Pomon tekemä kakkupohja, miun muutoin tekemä.
Jouluhalko luumulla ja ompulla; gluton, lakton.
Tääkin "artikkeleita" "menee kuin häkää"!
"Jotahin kait sitä ain tekee..." ja se mikä sit onkaan varmahan se TÄÄN elämän ja elämisen suola sekä sokeri on, on se kun asiakkaat nuo tykönämme käyvät ja mm. näitä leipomuksiain maistelevat, syövät, ja nasuihinsa piskuihinsa nautiskelevat, niin SE on se kun he juttusille käyvät kertoin, ettäs olipas herkullista! "Syötävän hyvää!" "Ihana yllätys! Kuorii sitä kakkua ( tässä tapauksessa Pusu-kakku ) kerros kerrokselta ja aina tulee yllätys vastaan!" "Wau!".
Voikoo ihminen, leipoja tällainen, parempia kehuja ja kiitoksia saada?! Ihanuuksia!
Näiden edellisten lisäksi teimmä tänä pänä sitten...
- Kaksi leivonnaista ( en kakkua, vaan leivonnaista siis ) gluton, maidoton - kaura-kretalla. Toisen luumu-ompulla ja toisen kuningattarena. Eka meni heti asiakkaan suihin, ennen koristelujaan, ja toisen toivon kerkiävän huomenne koristelevani jne..
- Sitten täyttelin pomon leipomiin kahden täytekakkun pohjat kuningattariksi; gluton, lakton.
- Ja kois Humisevallaharjulla miel leivoin tulevalle endille kaksi täytekakkupohjaa tavan jauhoista.
Kassotaan nyt sit mitä huominen tuokaan tullessansa....?
----------------------------------------------------------
En tiedä. Onko sitä todella hidas? Tullut vanhaksi? Vahi tullut vanhaksi ja todella hidas?
Muttas sen tiedän, ettäs teen - taatusti teen ja koko ajan, muttas tuntuu et mitään en saa aikaseksi....
Yksi Britan pohja huomiseksi valmiiksi tehden ja kaksi Piippari-juustokakkua tekeytymään sekä...
.... kaksi tsipaletta näitä Kuningatar-täytekakkuja päällystäin sekä koristellen + yssi se leivos vastaavalainen.
Hannah´n maapähkinävoikakku; jauhoton, lakton koska suklaa sis lakton maitoa.
Voisi toki tehdä maidottomankin maidottomasta suklaasta....
Irish Cream-täytekakku vadelmahillolla ja valkosuklaalla jotenka sis. maitoa sitten. Gluton pohja joka on Pomon tekemä.
----------------------------------------------------
Tehään mitä keretään ja "hiven enemmänkin".....
Brita, se omenainen ja normaali jauhoinen laktoosittomana.
Kehuja saine tääkin ylitse äyräiden.... Kiittelin kauniisti.
Piippari-juuustokakkuja tuli kaksi tsipaletta - kuten eilennä pakisin. Gluton, lakton.
Ja näitäkin tehtihin tuplaten; pomo leipoi, mie vaine koristelin kertalla, lakkahillolla ja keksimuruilla.
Normaali pohja ja lakton; Lakka-kinuski ( päällinen kinuskia ) - juustokakkuset kaunihit.
Illan kähmässä kahden ( Sukumme mummon ) synttäritäytekekkusen täytöt Humisevallaharjulla...
-----------------------------------------------
Himpun likempänä joulua....
Piparminttu-juustokakku vaniljaisella sydämellä ( siellä on tuolla keskustassa samaa valkiaa vaniljaista massaa yhden pienen juustokakkusen verta, ko mitä on tuossa yllään ); normaalijauhoinen pohoja, laktoositon.
Kaksi tsipaletta Suklaa-juustokakkuja ns. maitosuklaasta ( lakton ) ja valkosuklaasta; normi pohoja, valkosuklaa sisältää maitoa.
Enpä ole eläissäin tehnä JUUSTOkakkua näin ex-tempore. Pitimmä tehdä niin äkkiä kuin vaine mahdollista valmiiksi asti. Ei mitään hyydytyksiä, ei liivakoita. Vaine suklaalla kasaan ja tarjolle mahdolliseimman nopsaan!
Ja pari tsipaletta Jouluista, joulumausteista, kaffeekakkustakin. Toinen tilauksesta asiakkaalle, toinen asiakkaille tarjota...
------------------------------------
Do-niin. Täsäpä tää sitten. Tahi nää oikeesti.... Teimmä sille Sukumme Mummolle kaksin tsipalein näitä perus, perus, perus Mansikka-täytekakkua; normaali jauhoiset ja laktonna.
Kasselin vaine näin kuvista, ko kuvista näköjään aina huomaa paremmin kuin mitä ns. luonnosta, ettäs toi pursotuksein liitoskohta on aikas huono.... pöh... pitää nenga hivenen tsempata tyyliäin!
lauantai, 18. joulukuu 2021
Kommentit