Täsä istun ja suunnitelen ittein kemuja isomman puoleisia.

10.5.-14.kinuski-puolukka%28karpalo%29ka

   Voi kumpa sitä olisin pieni ( tahi isompikin ) kroisos jolla ois varaa juhlia kuin haluaisin. Muttas kun en ole niin vaihtoehdot nää ovat vähäiset. Etenkin kun ottaa huomioon että tää Majani Mahtavainen on piskuisen pieni, tilaltansa aikas ahtahanlainen... ei tänne paljoa vierahia kutsuta. Korkeintaan parisenkymmentä kerrallansa muttas kun niitä kutsuttavia olen mie listannut "himpun" enempi :)
Mikä siis neuvoksi tilanteessa täsä pinkeässä? Olla kutsumati kaikkia aijottuja? Ei hyvä: jokahisen kun haluaisin kutsua ja soinen ettäs paikalle saapuisivat. Olla pitämäti kemuja olleskana? Ei hyvä: miksi ei voisi pitää? "Kerrankos sitä pyörehiä täyttää?" Vasite näin "60v"!... No, miteskä sitten? Konstit nämä ovat miul vähissä kohta puoleen - niin monta vaihtoehtoa olen pyöritellyt mielessäin ja niin monta paikkaa olen katsastannut sekä läpi käynnyt selvittäin niihin mahdollisuudet... Oih, voih!
Ei siin, tai siis täsä, mitään jos oliskin kesä mahdollisuus vedettävissä hihastain kuin ässä. Se olisikin hieno jutska, se. Sitä mie suunnittelinkin etukäteen käyttäväni - sitä "ässä-korttia". Muttas, muttas... jos vaikka kuinka... sitä sattusin et pääsisin kesällä töihin niin kuis mie siin sivussa kemujain pistäsin pystyhyn? En ni mitenkään! Eikäs niitä miul muutkaan vois tehä... tietyistä syistä :(
Meinasin jotta alkukesästä. Siin ennen kuin kesä kerkiää viel alkaa. Ihan siin alussa. Muttas siihen tulla pätkähti kahdet YO-kemut joten sekin mahdollisuus sit kuoli siihen - ennen kuin edes kerkes alkaa kunnolla. Plääh!
   Unelmain olisi sellainen miun näköinen paikka. Jokin sellainen vanha, rönsyävä, värikäs tahi ihanan "vanhan värinen": kulahtanut. Paikkanen josa olis tunnelmaa jo puittelitansakin. Ja johka siis mahtus mie, sie, ja "pari muutakin" hemmoa.
Päivän selkää taittain, ehtoolle kumartain kemujain piettäs. Ilolla, riemulla, naurulla ihanaisella. Joko ohjelmien kera tahi ilman mutta oishan se kiva kun joku jotain järkkäis sinne...
Sen vaine tiijän ettäs ei leikkokukkasia tahi muita sellaisia rönsyjä jotka tuoksuvat tahi haisevat. Kippoa, kuppia, ja kapustaa - ei kiitos. Niit miul on jo, ja sitä paitsi ei tänne Majaani Mahtavaiseen enempää mahu! Ei vaik mie niitä kuin polkaseisin perähän ja änkeisin johkin "viimoseen nurkkaan" oikein olan takaa. Ei vain mahu, ei...
Unelmain olisi ensin syönti-jutskat ja sitten kahvitukset. Jokin "helppo" keitto kera leipästen. Kaffeella kaakkua kera muiden lisukkeiden.
Se siitä. Siin olisi miun kemuin. Miun näköisenä. Olisi mukavaa :)