Gluteeniton, maidoton, sokeriton, hiivaton.
200g kasvisrasvaa
1,5dl Jytten tummaa jauhoa
1,5dl Jytrten vaaleaa jauhoa
1dl Viljatuotteen tummaa jauhoseosta
n.1-2rkl kylmää vettä
1 kananmuna
1tl leivinjauhetta
1kpl pieni kesäkurpitsa
1kpl punainen paprika
1kpl ISO sipuli
2kpl valkkarin kynttä
150g kylmäsavulohta
4 kananmunaa
125g Porlammin Vege Chilijuustoa raastettuna
sopivasti lorutellen vettä
- Pehmennä kasvisrasva ja..
- ...lisää kaikki ainekset sekaan käsin tasaiseksi taikina massaksi sekoittaen.
- Laita taikina joko voideltuun tahi leivinpaperilla suojattuun piirakkavuokaan levittäin taikinaa hivenen myös vu´ uan reunoille.
- Paista pohjaa kiertoilmauunissa +180´C 10min.
- Pilko täyteainekset ja paista niitä paistinpannulla mielesi pehmeäksi/kypsäksi.
- Mausta mielesi mukaan:
mie ripauttelin sekaan kurkumaa, paprikaa, meiramia, mustaa- ja valkopippuria - ei suolaa.
- Raasta juusto valmiiksi.
- Tee kanamunista ja vedestä käsin vatkaten liemi;
lisää juustoraaste sekaan.
- Ota piirakkapohja uunista pois.
- Kumoa piirakkaan täyte ja muna-vesi-juusto seos.
- Paista kiertoilmauunissa +180´C kunne on sopivan värinen ja kypsä.
Kommentit