Kaiketonna ja savuisella lohella - ja Nalle-Puh ilmapallojen kera.

273694362_507512567388712_23634050555293

6kpl kananmunia
8dl Viljatuotteen vaaleaajauhoa
6tl leivinjauhetta
7dl vettä

6rkl extra neitsyt oliiviöllyvä tahi muuta öljyä tahi vaikkas n.50g leivontakasvisrasvaa
----------------------------------
n.200g savustettua lohta, jotahin lihaa, tms. - jos halajat
4-6kpl ISOa valkkaria silputtuna
vajaa 1kpl punatsipulia
vajaa ruukullinen persiljaa ja ruohotsipulia
vajaa 1kpl kelta- sekä punapaprikaa
------------------------------------

"Millona" tsipaletta puna- tahi eri värisiä minitomskuja pilkottuna sopiviksi paloiksi
1kpl pun. ja/tai kelt. paprikaa pilkottuna
ruohosipulia + persiljaa
pottua tahi muuta sellaista ( jos halajat Nalle-Puh´n tehdä.... )
-----------------------------
lorauksia extra neitsyt oliiviöllyvä tahi muuta vastaavaa
suolaa ( himalaja-, ruusu-, kristalli- )


 

- Esikäsittele "täytteet" haluamallasi tavalla.

273903522_234191655499196_78684960197447

- Sipulla valkkarit, persiljat, tsipuli, paaprikat, lohi, yms. mitä täytteeseen käytät.
----------------------------------------
- Vatkaa kananmunista kestävä vaahto.


273823105_309542181235150_43449014953484

- Lisää vaahdon tuon joukkoon vuorotellen kuivat ainekset ja vesi. Sekoita taikinaksi.
Jätä taikina turpoamaan toviksi; katso tarvitseeko lisätä lisää jauhoja vahi kenties vettä.
--------------------------------------------------
- Jaa taikina kahtia ja laita toisen puolikkaan sekaan täyteainekset;


273736975_710754976583969_45216872181244


273746106_3002129836766452_5694601176676

- Levitelyy tämä puolikas leivinpaperiselle leivinpellille ja ripotelyy lohet ( tai vastaavat makuainekset ) pintaansa.

273959848_1283798295463685_5581190008198

- Levitä loppu taikina määrä edellisten päälle ( tästä tulee leivinpellillinen Focacciaa ).
- Levitä ja sivele vaik pullasutia apuna käyttäin öljyä Focaccian pintaan - ripotelyy samaten suolaa maun mukaan.


274052152_364876241870633_29162923074438

- Laittele muut "täytteet" Focaccian pintaan haluamallasi tavalla.
( Jos teet tasaisella, sekaisella, levittelyllä, etkä esim. mitään tällaista kuviota, niin PAINALLA niitä täytteitä siinne taikinan tuon uumeniin; nousevat kuitenkin uunissa taikinan/Focaccian kohotessa ylemmäksi pintaan. )
- Paista kiertoilmauunissa +200´C kunne kypsää on.
- Paiston jälkeen voit halutessais viellä sivauttaa öljyä lämpimään pintaansa.


273922354_342159834516528_89714918829817

- Syö, nauti, vaik kasvisrasvaisen levitteen kera lämpimänä.

Ps. jos kierrät kananmunia niin tee taikina "perinteisesti" hiivan kera ja jäteä silloin niin kananmunat kuin leivinjauhekkin poies. Hiivaa noin 50g ehken.