Se oli kuulkaas sitten niin jotta viime viikonloppuna kun tein tattipiiraan niin juuri ja juuri kerkesin siitä palasen itse maistaa kun nämä nuoreni, lapseni ja lapsen lapseni miun, sen koko pellillisen jo suihinsa sipaisivat.
Nyt otimma uusiksi - nyt Kanttarelleilla ( kiitos perheellisen tyttärein miun ).
KOKO pellillinen ja VAIN minulle!

Kaiketonta, jos niin haluat.
Syötävän hyvää.
Pellillinen.

300g kasvis leivontarasvaa
n. 1,5dl Viljatuotteen tummaa jauhoa
n.3-4tl leivinjauhetta
4kpl kananmunia
kaksi lorausta kylmää vettä
ja kaik loput sitten Viljatuotteen vaaleaa jauhoa...
-------
haluamasi määrä kanttarelleja
( tahi muita sieniä )
1kpl purjo
1kpl ISO punasipuli
pari kipaletta kevätsipulia
"tsiljoona" valkkaria
--------
4-5kpl kananmunia
reilusti vettä
--------
Violifen juustoista sitä mitä halajat, noin 250g yhteensä
Esim. Smoked + Cheddar
Pizzajuusto + Mozzarella, tms.
Tai sitten vaikka osanen Oatly´n tuorejuustoa jos sitä voit käyttää?

Tee pohjataikina:
- Pehmitä rasva.
- Lisää joukkoonsa jauhot, kananmunat ja vesi.
- Vaivaa taikinaksi käsin; sen mukaan mitä haluat sitten tuota vaaleaa jauhoa käyttäin.
Muista; mitä löysemmäksi jätät taikinan sitä paree, pehmeämpi, pohjasta tulee.

117316751_323720105656207_36935004426847

- Levitä vaikka lusikka apuna käyttäin taikina leivinpaperiselle leivinpellille.
- Esipaista noin 10min kiertoilmauunissa +200´C.

Esikäsittele ainekset:
- Puhdista sienet jos niissä roskia on.
- Pilko sienet, ja purjo sekä valkkarit - paista hiven paistinpannulla. Saat makua sieniin näihin.
- Pilko muut sipulit; "raakoina" piiraaseen.
- Raasta juustot.

Loppu huipennus:
- Ota esipaistossa ollut pohja poies uunista.
- Levitä ainekset piiraspohjan päälle.

117397010_575936609750626_87429433098991

Ensin sienet ja sipulit.

117387152_925949687903097_70163739650712

Sitten juustot.
Viimeisenä kananmuna-vesiseos.

117317564_976344706122845_92076656717186

- Paista kiertoilmauunissa +200´C kunne valmista on.