...ja värkkään ain välleen jotahii. Täsä muutamia täl haavaa:

72235734_2748726385160750_24042173839976

   "Nuorimmaiselle" piti tehdä olkalaukku johka mahtuvi hänen kännykkänsä, kukkaronsa, avaimet ja "piippukin".
Tein tällaisen säädettävällä olkaimella olevan, vuoritetun, kaps´säkin hänelle. Nyt kulkevat kaik tykötarpeensa kera tuon lääke-piippusenkin, hyvin mukanansa.


2019.10.9.%20Vuori%20laukkuun%20%281%29.

   Miulla isselläin oli sellainen ( anteeksi, tää ei ole mitään mainostamista mutta totean nyt vaine että kestävää laatu-tavaraa ovat... ) Marimekon ISO kassi jonka sain ain kuljetettua olallain paikasta toiseen. Se toimi miulla olkalaukkuna, matkakassina, ja muutoinkin joka-paikan-vouhkana josa piti ( ja pitää! ) kuljettaa mukana aina tyttärein 24/7 vaipoista lähtien kaik kamat - aina muoskain mukeloihin tarvitsemiin tavaroihin ja kaiken maailman asiapapereihin asti.
 Se oli ihana sellainen, aivan miun väreissäin elikkäs musta-valkia. Vähemmän sitä valkiaa - pääosin mustaa. Jokin sellainen Unikko, Pioni tahi jokin muu kuvio siin oli...
   Joskus hivenen myöhemmin sain äidiltäin kirppari-löytönä myös samaista kangasta puna-valkiana ja teimmä silloin siitä issellein toisen saman moisen kassin. Sitä kun mallia ei enää siin vaiheessa ollut heillä ( Marimekolla ) tuotannossa enää niin teimmä sitten siksi sellaisen itse! Ja tää puna-valkia kassinen on viel kesäisin käytössäin; se kestävi viellä hyvin jonkun aikaa.
   No, muttas, annas olla... Tää musta-valkia, tää kului puhki rivastansa kun sitä alvariinsa kantelin. Paikkasin siit rivat kertaalleen uudella kankaalla; kuluivat nekin jo puhki. Ja olihan se veska jo noin muutoinkin ylen äijy puhki käytetty JOTENKA oli aivan pakko alkaaa katsella uutta tilallensa.
Samalla siin muuten katsastain entisen kassini ostoskuittia todeten ettäs olihan laukku-paralla tuolla ikää jo kohta sen 20 vuotta! Ei siis mikään ihme ja kumma kun jo nuin puhkikin kuluvi. ( Kertoilin tästä teille Armaat Lukijain jo tekstissäin "Pitkin, poikin, pötköllään..." )
   Löysinhän mie aikain asiaa moista tutkailtuain uuden kassisen. Se oli sitten tämä malli täsä. Tää on tosin pienempi "kaliperiltaan" kuin se entisein muttas jospa tuota opin "ahtaamaan" pienempäänkin tilaan kulloisetkin tykötarpeeni miun?
   Se vaine ettäs hokasin tämän ostettuain jotta olivat "UNOHTANEET" tästä mallista vuoren kokonansa poies, tätä suunnitellessaan ja tätä tehdessään! O-ou!

2019.10.9.%20Vuori%20laukkuun%20%282%29.

   Niinpää sit väkersin ja värkkäsin isse tähän vuoren, ja a´vot sie! Nyt on uuttakin paree kassikkainen miulla käytössäin!


2019.10.6.%20Iralle%2030-vuotis%20kortti

  Reissaaja-tyttärein täyttävi tuossa vuoden tään loppupuolla pyöreitä. Juhlimme kuiteskin niitä synttäreitään jo nytten täsä lähi aikoina kun tiedä ei josko hän taasen on talvi-syvämenä menossa johkin paikkaan josa "pippurit kasvavat"?
Saadaanpahan ainaskin juhlia ja juhlistaa, olkoon hän sitten tuolloin misä vaine.
   Täsä korttinen hänelle, juhlaansa tähän: Toivoi hän vaikkas vaine elokuvalippuja lahjaksensa. Piirsin ne liput näin korttimuotoon kipalein kaksin jotta sit kaverinsakin "siivellä" mukaansa pääsevi.
Tekstit, onnittelut, yms. tuonne taustallensa, ja lippuin hinnat "gäshinä" käteen.


2019.10.20.%20Sannin%20konfirmaatiokortt

   Yhden siksoin muoska pääsee riparilta täsä myöskin lähi aikoina.
   Korttinen tällainen, avattavaa mallia. Tekstit ja onnittelut sisällensä - lahjaksi hänen näköistä korua...


2019.10.18.%20Tatuointi%20nilkkaan..jpg

   Haaveita pitää ihmisellä olla. Eiks vaine? Muutoin ei "elämästä selviä henkkissä" - eiks vaine?
Täsä, tää, on miun yssi pidempi aikainen haaveeni.
Tämän piirustin tuossa päivänä muutamana ja toteutus... niin, se toteutus tapahtuvi sitten täsä tulevaisuudessa.
Jahka tää toteutuu ( toivon näin et tapahtuvi ) niin laitamma sit tästä se oikian kuvan tänne jälkikääteen, jookos...
  
Valmista tuli:

75315962_530742570820418_804417969476704

Nyt on miun minä-kuva ikuistettuna ihollani, ja sankkevan tytyväinen olen aikaansaanokseeni!