5dl käyttämääsi maitoa - miulla oli riisimaitoa
2rkl kaakaojauhoa
n.2rkl käyttämääsi sokrua - miulla Erytritolia
1kpl kananmuna
n.3rkl perunajauhoa tai hiven päälle 3rkl maissijauhoja
- Kaik´ kylmiltään yhtä kyytiä yhteen kattilaan; ns. kylmäsuurustus siis.
- Kaik´ kylmiltään yhtä kyytiä yhteen kattilaan; ns. kylmäsuurustus siis.
- Nosta kattila liedelle, laita lämpiimään.
- Hämmennä, vispaa, käsin käsivatkaimella KOKO ajan kun keität vanukasta kasaan.
- Kunne pulpahtaa muutamia kertoja, on vanukas valmis.
- Kunne pulpahtaa muutamia kertoja, on vanukas valmis.
- Nosta kattila poies liedeltä, laita toviksi johkin pöydälle jäähtymään.
- Annostele tarjoilumaljoihin, kuppeihin, tms..
- Annostele tarjoilumaljoihin, kuppeihin, tms..
Ripotelyy sokrua hivenen jokahisen ylle; estää kuorettumista, ja/tai peitä vaikka tuorekelmulla ja...
- .... nosta jääkaappiin kylmettymään.
Samalla ohjeella vaniljainen vanukas, muttas heitä sekaan kaakaojauheen tilalle vaniljasokrua noin 1-1,5tl.
Samalla ohjeella vaniljainen vanukas, muttas heitä sekaan kaakaojauheen tilalle vaniljasokrua noin 1-1,5tl.
Syö tälteensä tahi esim. suklainen kretaa korvaavien tuotteiden kera, vaniljainen marjojen, hedelmien, tms. kera.
Kommentit