Mihkä miehiä tarvitaan, kertokaa te se oi miulle!

  Täsä muutamia tovia sitten eräs kaksilahkeinen lupasi tulla luoksein katsomaan ja korjaamaan ( näin mie sen ainakin ymmärsin - et hän lupasi sillä jutteli että "...pitää tulla..." ) aitani toimimattoman salvan. Vuotin päivän, vuotin toise. Vuotin kolmannen ja nyt jo lähes viikon mutta ei miestä nävy, ei kuulu. Ei sit mitenkään päin. Jotenka: "Laita mies hommiin ja mee akka sit perästä."
Tänään tuli pirta täyteen tämän NAISEN ja mie otimma vehkehet ommiin kässiin ja aloin tekemään moisen homman. Niinpäs vaine tuli salpa kuntohon ehompaan! HAA!

WP_20151002_11_28_59_Pro.jpg

Nyt salpanen tämä uppoo koloonsa kun se kuulusa "joku" vanhaan mummoon - eikäs takkua!
On meinaan salpa ja "kolonen" sen suhteessa toisiinsa prikulleen kohdillansa eikäs vain suunnattuna jotain sinne päin...! Piste!


WP_20151002_11_29_14_Pro.jpg


Siis oonko mie joskus tehnä puisia hommia? Arvatkaas vaine!
Eiks olekkin "hitokseen" siisti salpakolo porttipielessä - miun tekemä! HAA!
Tää kolo pitää olla täsä kun porttinen aukiaa ns. sisällepäin ja jos ei olisi tätä valmista koloa paikallansa niin sit portti ei mahtus aukiamaan. Salvan kera se ei mahdu aukiamaan vaan se jäis kiinni juuri salven kohilta ku on niin hintsusti portin ja porttipielen väliä - salpa ryystäs porttipieltä; se jäis nakeliin siihen.
   Toinen miespuolinen lupasi miulle lähtiä matkaani Mörönsyötiksi erääseen korpeen. Siten että mie pääsen kamerain kera heilumaan ja nappailemaan ihania syssysiä kuvia syssyn väriloisteesta.
Ka´ mites kävikään? Joo-o. Lupaus on lupaus mutta ei taijakkaan sit muuta ollakkaan. Meinaan ettäs tää lupaus annettiin miulle jo ennen tuota edellistä lupausta ja näin siitä on jo viel pitempi aika - ilman lunastustaan.
Ja oikeestaan voisinpas tuota täsä päivänä muutamana tulevana ilmottaa hälle ettäs kiitos, ei kiitos enää. Sillä kun tää tämän syksynen väriloisto on jo nyt oikeestaan "menneen talven lumia". Puhumati ettäs parhaillaan toi läntinen tuuli puskee ja puhiseen täällä Suomemme maassa ennätyskovilla voimillan ni ettei sinne puu-raasuihin jää mitään lehteäkään muistuttavaa "raatoa" jota kuvata saati ettäs niitä olisi niin monta niissä puissa ja puskissa jäljellä ettäs vois enää puhua ( ja kuvata ) mistään ruskasta...
   "Kolmas konkka nokka..." vai miten se meni se nimitys - mutta siis joka tapauksessa kolmas kokelas luppaili viel näitähii ennen miulle etttäs hän sit ain täsä... ja silleen.
Yhtälailla "tuulen huuhtoma..." taisi olla senkin miespuolisen lupailut. Ei näy, ei kuulu moista -puolista!


   Siksipä siis, muun muassa näihin pitämättömien luppailuin taatta, kertokaatte te Armahat Lukijain mihkä MIESTÄ tarvitaan!
Ei ainakaan lupauksiensa pitäjäksi. Sen verta meinaan et vee-tuttaa!  Paree kun ei myöskään kysele tahi vaaji heitä mihkään minkään tekijäksi. Piste!
Oikeestaan ainut asia mihkä miespuolisia tarvitaan enää NYKYAIKANAKIN on varmaan ns. siittäminen. Luovuttamaan meille naisille siittiöitään jotta saataisiin uusia ihania muksuja tänne maailmaamme. Ku emmehän me naiset ole mistään "pyhästä" sikiäviä ja emme osaa/voi toisiammekaan siitellä... ( Menipäs muuten aikalailla päättömille vesille tää juttunen nyt :) )