005.jpg

Gluteenittomat, maidottomat, Erytritoli-sokerilla.

2 kananmunaa
1dl Erytritoli-sokrua
100g kasvis-leivontarasvaa
1,5dl mantelijauhoja
1,5dl Viljatuotteen tummaa jauhoseosta
1dl vettä
50g kookoshiutaleita
40g tummaa Stevia-suklaata
2rkl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
1tl kaardemummaa

- Sulata kasvisrasva.
- Rouhi suklaa veitsellä rouheeksi tahi veistä se lastuiksi.
- Sekoita kuivat ainekset keskenään sekaisin.
- Vatkaa kananmunat ja sokeri "kirjoitettavaksi" vaahdoksi.
- Lisää käsin kapustalla hämmentäen munavaahtoon vuoron perään kuivia aineita sekä sulaa rasvaa että vettä.
- Annostele muffinivuokin.
- Paista kiertoilmauunissa +180´C n.15-20min tai kunne muffinit ovat sisältään sopivan kypsät.

   Sain tästä taikina määrästä kahdeksan kohtuu kokoista Amerikanmuffinivuoka-muffinia.
   Itselleni kelpaavat näin "äkki-makian"-nälkään tälteensä mutta jos haluat niin kastele muffinien laet sulassa suklaassa. Tai koristele tomusokerilla ( jos kestät sokeria ) tahi vaikkas kookoskermalla.