Aamulla ylös noustuani manasin kun en saa mitään aikasiksi. Mieli oli maassa - jota se oli sitten koko päivä. Enkä näin tehnytkään sitten mitään...

   3km juoksulenkki, lumityöt manaten kun ei omakotitalossani ole talkkaria joka ne tekisi, uudelleen sama 3km lenkki. Sitten sisälle leivinuunin lämmitykseen, juoksuhiet pois suihkussa ja venyttelyt. Joulupullien taikinan teko, pyykkikone pyörimään ( ka kummaa kun ei olematon sisäkkömme ole tätä jo tehnyt - manasin ).  Kunneka taikina nousi leivoin pullaset ja paistoin ne. Sitten pika-pikaa lähikaupalle postiin viimeisten joulukorttien vientiin, 1,5km/suunta. Tästä kun kotiuduin tulivat poijat kouluistansa kotia, maistoivat pullasia joita tein lahjaksi naapueillemme ja tykästyivät niihin pyydellen että teen itsellemmekin niitä syödä asti. Joten uutta taikinaa kehiin. Leivontaa ja paistoa. ( Sisällä karpaloa, appelsiiniä, rusinoita, mantelia, hasselpähkinää sekä suklaata kera sokerin ja rasvan. ) Nyt on pöydällä jäähtymässä pullia ja tupa täynä pullan tuoksua.

16.12.-13.%20joulupullat%20%283%29-norma

16.12.-13.%20joulupullat%20%282%29-norma

   Enää kun saan tehtyä perheemme ns. paperihommat tältä päivältä niin sitten kait päivä alkaisi olla pulkassa. Toivottavasti.

Nimimerkillä: saamaton.