Synttärikakku pyöreille kymmenille:
Mustikka-mansikka -juustokakku mansikka päällisellä; normaalijauhoinen muru-pohja, lakton.
Ei kreta-koristeita kuljetuksellisita syistä.
"Kun ei mitään kerkii..." ( viisi seuraavaa ):
Mutakakku x kaksi tsipaletta; gluton, maidoton.
Mansikkatäytekakku; normaalijauhoinen pohja, lakton.
Pomo teki pohjan, mie täytin ja koristelin.
Mustikkatäytekakku; normaalijauhoinen pohja, lakton.
Pomo teki pohjan, mie täytin ja koristelin.
Aprikoos- ja kirsikka -uunijuustokakut; normaalijauhoinen pohja, lakton.
"En tehnyt mitään...." ( neljä seuraavaa ):
Vadelma-valkosuklaa-juustokakut, pieni tilauksena, isompi asiakkaille; normi pohja, lakton.
Pomp teki, kasasi kakkusen, mie koristelin.
Kuningatar-täytekakku; normaali pohja, lakton.
Pomo leipoi,paistoi, pohojan, mie täytin, kasasin, koristelin.
Brita pohjia kaksi tsipaletta joista toiseen vadelmalla ja mustaviinimarjalla; gluton, lakton.
( + kaksi täytekakkupohojaa.... )
Välleen "ulkoiluttamassa" vaaleaa taikina jonka teen taikinajuuresta, alias Humisevanharjun Hildaa:
Ihan hyvin ilmava, kuohkea taikinainen leipoissa ( yllä ) ja paistonkaan jälkeen ei ihan pahimmasta päästä;
Kahdeksan valkkaria, kolme kesä-punatsipulia, yssi tavan ISO tsipuli, paprikaa, tomskuja ( jäänteitä taanoisen lohivoileipäkakkusen ) ja ostain savuista skinkkenaa.
Pakkasesta entistä emmental ja mozzarella-juustoa. Näistä on piiras suolainen tää rakennettu kera muna-veden.
On siis gluton ( laktoosillinen juustoin osalta ), suolaton, sokeriton, soijaton, hiivaton, pähkinätön.
Mansikka-ansa -kakku sisältää lot of kampsikkaa ja kakkupohjia kaksi tsipaletta ( kaksi kerrosta ) sisuksissaan.
Normaalijauhoiset kerrokset ja lakton.
Pomo teki ne pohjat ja mie tein sit tään kakkusen. Kokosin ja koristelin myöskin.
Toinen Brita eilisistä Britoista koottuna ja kirsikoilla maustettuna; gluton, lakton.
( Sitten teimmä neljä pellillistä suolaisia piiraita mut ne eivät oikein haluneet kuvattavaksi...
Samaten kaksi tsipaletta marjaisaa perus-piirasta kakkuvuokiin, mut ne jäivät viel uunin lämpöön "lämmiteelemään" kun eivät tohtinee sieltä viel tähän kylmään maailmaan nokkaansa pistellä, miun lähteissä kotiain kohti tassuttelemaan. Pomo valvo siis niihin loppu paiston. )
Mie tein näitä kaksi tsipaletta edellisenä päivänä ( kuten jokerroin ) ja Pomo paistoi nää todella HYVIN loppuun!
Suklaamoussekakku lakalla; gluton, lakton.
Sitruunakaffeekakku ja T - tupla-i - kerien-kaffeekakku; gluton, maidoton.
Mutakakut; normaalijauhoiset, maidottomat.
Joista sitten yhden jo koristelinkin tarjottavaksi tällä viisiin;
Aprikoosi-juustokakku; gluton, lakton.
( Sekä ehtoolla sit Äijä-pizzaa yssi tsipale, ettäs itsellen gluton-pohjalla hivenen kasviksellisempi.... )
En tiedä.... yhteen vetona: tekisihän sitä vaikkas mitä ja kaikenlaista jos vaine aikaa olisi ja riittäisi. Kiirusta on pidellyt.
Kommentit