Täsä on tätä tautia "pidellessäin paikallaan" alkanut tehdä mielein miun aitoja Korvapuusteja, muttas ko en voine ihan oikeita syödä ni teinpähän sitten näitä taasen tavanmukaani Kaiketonna:


404558354_2085538648466947_1455242754612

2kpl kananmunia
1/2dl käyttämääsi sokrua tai muuta vastaavaa imelää...
5-6dl Viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta
3tl leivinjauhetta
sopivasti kaardemummaa
50g kasvisleivontarasvaa pehmitettynä
2,5dl riisimaitoa, vettä tai muuta nestettä
-
n.50g kasvisleivontarasvaa
käyttämääsi sokrua
käyttämääsi kanelia tahi jotahin muuta kanelia
-
kananmunaa
jotahin sokrua viel pintaa varten jos halajat


405032212_1302372707108786_6867095527889

- Vatkaa kananmunista ja sokrusta kestävä vaahto.
( Voit kirjoittaa vaahdon pintaan sillä vaahdolla vaik´ oman nimesi )


405135781_193298893874827_14050056663352

- Lisää joukkoon käsin lusikalla käännellen osa jauhoista, leivinjauhe ja kaardemumma.

404609864_7712548062103052_1650255008418

- ...sitten sulatettu rasva...
- ...jauhoja ja "maitoa"/nestettä...


404717355_1225974425041144_5561821187845

- ...sekä kaik´ loput jauhot sekä nesteet.

404513498_393765839992357_48004759026252

- Laita pöydälle leivinpapru ja levitä siihen taikina ensin nyttösin.
Kauli kaulimella tahi taputtelyy käsin sitten nämä nyttösten kasat levyksi.
( Itse "jätin" noin 0,5cm vahvuiseksi levyksi. )

- Levitä veitsellä taikinalevylle notkeaa leivontarasvaa...

404842382_909890404029135_21337755594380

... ripotelyy mielesi mukaista sokrua ja kanelia.
- Käännä taikinalevy rullaksi leivinpaperia apuna käyttäin ja pilko rulla noin 8kpl Puustiksi.


404539707_892521192315700_20938225092855

- Nosta Tillikat leivinpaperiselle pellille ja painase niiden keskelle sormilla "notko".
- Voitele Tillikat kanamunalla jos haluat ( ja ripotelyy sokrut Tillikoiden päälle jos halajat ).


404456183_1326621164717502_1667098250611

- Paista Tillikat +180´C kunne ovat kypsät.
Kypsyyden tunnet pohjasta tahi sit tuoksusta joka leijailee lävitse tupasi.