Tänään sitten kuulin ne maagiset sanat. Asunto tyhjenee viikon päästä maanantaina klo.12.00 mennessä. ELI miun muuttoin alkaa siitä. 13.10. klo.12.00. lähtien Armon Herran vuonna 2014. saan astua miun uuteen kotiin! Avain sinne miulla jo on. Eli ei kun astun vain tupaani uuteen silloin.

Sattuukin olemaan sopivasti lasten ja nuorten syyslomaviikko jotenka tässä jo ehätin kyselemään nuoriani miun muuttoapuuni. Roudaus alkaa silloin maanantaina. Ensimmäiseksi kukat kaikki tupaani uuteen, sitten kaik painavat kamat sisään ja viimotteeksi kevyemmät.

Näin siksi että kun muuttooni teen kera joukkojeni niin kukkaset paleltusivat siellä ku russakat sillä en meinannut enää lämmähyttee majaani matalaa ns.täyvellä teholla vaan ns.puolikkaalla. Sit lähtöni jälkeen uudet asukkaat tehkööt mitä lystää... Painavat seuraavaksi koska siinä on kivasti rivakoita kakslahkeisia (poikani miun, ja kenties auttavainen vävynikin miun) avittamassa. Ja sitten ne kevyemmät voin vaik ite nostella, siirellä ja kannella. Niihin en enää tarvii apua toisten. Hoitelen loppuhommat, loppumuuton ite. Ja sit siivoon taloni vihon viimestä kertaa!

8.7.2009.%20koti.%20001-normal.jpg

   Kauhulla vaine odotan sitä rumbaa mitä muutossa tulee eteen paperisella puolella kun ottaa huomioon että "vedän" myös tytärtäni miun... ja noin muutenkin onhan tässä sähkösoppareita, jätemaksuja, vesihommia, yms. yms.. edessä. Ja kunne saan kuormaiset kauhiat siirrettyä pisteestä A. pisteeseen B. (ja kenties ilmaantuu siin sivuun jotain viel ylimääräsiä "pistoja") niin sit se varsinainen rumba alkaakii: kaik paketit, pakkaukset ja kaiken muailman hommelit pittää purkoo ja jokahiselle pitää löytyä oma paikka! O-nou!

"Eikä täsä viel kaikki"... siirrätän suihkun systeemejä entisestä uuteen kotiini miun ja uudesta tietty entiseen (tää asia moinen on sovittu uusien asukkaiden kera), pakastekaappi ja jääkaappi lähtee "kierrätykseen" kun uusi jää/pakastekaappi tulee tupaani uuteen. Tyttäreni miun takia pitää ulko-oviinsa vaihdattaa uudet lukkosydeemit jotka saa auki VAIN avaimilla, sisältä ja ulkoa päin. Aitakin pitää rakentaa tonttini mahtavaisen ympärille.... Tosin sain tänään kuulla että se siirtyneen ainakin ensi keväälle josko ei kesälle asti. (Kunne on kaik luvat ja lisenssit saatu kunnalta ja muilta asianomaisilta tahoilta...) Että tälleensä tää muutto hoijetaan. Voi - yäk!