Kaiketonna.
2kpl kananmunia
3/4dl Erytritoli-sokrua tai muuta vastaavaa imelää...
5dl Viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta
3tl leivinjauhetta
sopivasti kaardemummaa
50g kasvisleivontarasvaa pehmitettynä
2,5dl riisimaitoa tai muuta nestettä
---------
kasvisleivontarasvaa
Erytritoli-sokrua tahi jotahin muuta sokrua
Ceylonin kanelia tahi jotahin muuta kanelia
---------
kananmunaa
jotahin sokrua viel pintaa varten
- Vatkaa kananmunista ja sokrusta kestävä vaahto.
- Vatkaa kananmunista ja sokrusta kestävä vaahto.
( Voit kirjoittaa vaahdon pintaan sillä vaahdolla vaik´ oman nimesi )
- Lisää joukkoon käsin lusikalla käännellen osa jauhoista, leivinjauhe ja kaardemumma.
- ...sitten sulatettu rasva...
- ...jauhoja ja "maitoa"/nestettä...
- ...sekä kaik´ loput jauhot sekä nesteet.
- Laita pöydälle leivinpapru ja levitä siihen taikina ensin nyttösin.
- ...sekä kaik´ loput jauhot sekä nesteet.
- Laita pöydälle leivinpapru ja levitä siihen taikina ensin nyttösin.
Kauli kaulimella tahi taputtelyy käsin sitten nämä nyttösten kasat levyksi.
- Levitä veitsellä taikinalevylle notkeaa leivontarasvaa...
... ripotelyy mielesi mukaista sokrua ja kanelia.
- Käännä taikinalevy rullaksi leivinpaperia apuna käyttäin ja pilko rulla noin 12kpl Puustiksi.
- Painase Puustien keskelle sormilla "notko".
- Levitä veitsellä taikinalevylle notkeaa leivontarasvaa...
... ripotelyy mielesi mukaista sokrua ja kanelia.
- Käännä taikinalevy rullaksi leivinpaperia apuna käyttäin ja pilko rulla noin 12kpl Puustiksi.
- Painase Puustien keskelle sormilla "notko".
- Voitele Tillikat kanamunalla ja ripotelyy sokrut Tillikoiden päälle.
( Itse en voidellut enkä laitellut sokrua joten ulkonäkönsä ovat siksi tuollaiset hivenen kalpiat. )
- Paista Tillikat kiertoilmauunissa +180´C kunne ovat kypsät.
Kypsyyden tunnet pohjasta tahi sit tuoksusta joka leijailee lävitse.
Kommentit