Kuulin juurikin äsken tämän klassikko sanonan ajatuksella ettäs mitä on aloittaa tekstin tuottaminen kun, ja jos, ei ole sen kummemmin "asiaa" josta pakista? Kun ei ole ajatuksia ja edessään, pöydällä, makaa se tyhjä, valkia, paperi. Ja täsä miun tapauksessa nyt tyhyjä, valkia, tietokoneen näyttö.
Ns. "...mitä siitä kertoisin, kysyjille vastaisin? Laudat edessä ovien...?"
Niin-pä - mitä kertoisin, mistä pakisisin?
Arjestain ja arkisista asioistain?
Niin, mistäpä muustakaan?

118816783_780122719406983_37975827906515

   Esimerkiksi siitä että kuin olen he-le-katti -tytyväinen tähän, taasen tänä pänä, aikaan saamaani Kaikettomien juurileipäisten taikinaani, joka kohoaa lopulta sitten näinkin komiasti - ja juurikin par´aikaa sitten paistelen näitä leipäsiäin täsä samalla kun nakuttelen tätä tekstiäin tähän!
   Tahi siitä et kuin sitä olin tänä pänä ( taasen )...

118773451_3569418959758151_1030286908470

... Alla Omppu-Pomppu-puuni opiskelemassa hyvässä ulko ja tilassa.
Mie en tykkää olleskana, en sit tippaakaan, mistään opiskelusta! Olen enempi tekijä kuin mikään pänttääjä. Vaikkas sitten vaine yrityksen-ja-erehdyksen kautta, muttas kuiteskin käytännön kautta - kiitos! Jotenka se ettäs kun nytten pitimmä alkaa opiskelemaan ( tenkkaamaan tietoa paksuun kallooni tähän ) niin ompahan vaine hyvä kun sen voinen tehdä sitten näin ulko ja tilassa! Mik´ ihanuus onkaan istua nakottaa tuolla liki luontoa ja nauttia raikkaasta ulkoisesta ilmasta ja tilasta ( sen mitä nyt näin Kulmankunnan sijaintipaikalla nyt onkaan? ) opiskellessa. Ei tarvihhe istua misään neljän seinän sisällä ja jonkin pulpetin tahi pöydän äärellä! Wau!
   Niin - näistä tällaisista arkein koostuu. Kera pyykin pesun, ripustuksen, kaappiin laiton. Ru´uan laiton, syömisen ja tiskaamisen. Piskuisen siistimisen, siivoamisen - ja kukkain hoidon.
Kenties tällä masinalla jonkusten asiain hoidoista tahi sit "kylillä" asioita jousten, jne., jne..
Niistä päiväni on ain tehty. Niistä ei tosin ole sen kummemmin mitään erityistä kerrottavaa. Ketäpä ne nää tällaiset arkiset askareet kiinostaisi... eikös?

   Joten sepä siitä, ja tämäpä tästä - eikä mitään tänä pänä.
"...ei mitään uutta."

"Aamuisin seison kylpyhuoneessani
ja katson peiliin.
Vetoavasti.
Ei mitään uutta.
Ei yhtenäkään päivänä.
Tänään tuskastuin
ja painoin pääni nöyrästi alas.

Ja silloin
Löysin kymmenen varvasta.
Kymmenen hurmaavaa varvasta.
Solakkaa varvasta.
Erikoista varvasta.

Ja äkisti käsitin,
että kyllä kannattaa elää
kun on näin hurmaavat varpaat." - muistaaksein Eeva Kilven mukaan.