( Gluteeniton, maidoton, sokeriton. )

2016.5.13.%20Pannari%20%C3%A1%20la%20mie


1l nestettä ( ihan vain vettä tahi jotain muuta ns. maidon korviketta - mie käytän usien riisimaitoa )
Puolet tästä määrästä jauhoja ( miulla usein Jytten vaaleaa ja tummaa jauhoa saman verran. Jos käytät Jytte-jauhoja niin käytä sitä vähemmän kuin tuo puolet nesteen määrästä. Ehken noin 2/3osa vain sillä Jyttet turpoavat PALJON. )
1kpl banaani
3 munaa ( voi jättää pois )
Loraus ( n. 0,5-1dl ) jotain öljyä tai rasvaa ( kasvisrasvaa, oliiviöljyä... )
Hippusellinen suolaa ( voi jättää pois - jätän usein pois )
Sokrua jos haluat mauksi ( itse en käytä ollenkaan tässä sokeria )
N. 2tl leivinjauhetta

-Laita neste kulhoon.
- Muussaa banskut haarukalla ja lisää nesteen sekaan.
- Vatkaa KÄSIN munat sekaan.
- Lorauta öljy/rasva sekaan.
- Vatkaa kuivataineet sekaan.
-Paista +180´C kunne on valmista...
( Sori kun ain laitan "kunne valmista": mie en kattele kelloa kun paistan jotain... katson paistettavaa että milloin se on valmis... kyl sen oppii tuntemaan paistettavan pinnasta - ja tuoksusta huoneissa milloin on valmista... )

Jos teet lettuja niin paista runsaan rasvan kera ja pidä taikina suhteellisen löysänä ( löysempänä kuin pannarin taikian ) jolloin saat IHANAN pitsisiä reunoja kun pyörähytät paistinpannua ympäri ( vaakatasossa ) KUN ET OLE LAITTANUT pannuasi täyteen taikinaa...