Ajattelin tässä että tään blogini nimi olisikin voinut olla yhtähyvin Loppasuu kuin tämä nykynen Poutaheinä. Meinaan että taasen tänään kuikuilin kaappeihini etsien aineksia. Tuumaten mitä tekis, mihin on tavaraa kaappieni perukoilla? Löytyihän sieltä vielä... ei muuta kuin loinhe-lausumahan... tuumasta toimeen.

   Tein Kuningatar-vaniljaisen rahka-marenkikakun ilman liivakkoja. Jam, vaikka itte sanonkin.

5.2.-14.%20rahka-marenki-normal.jpg

   Tätä ennen oli perus-korvapuusteja ja se "tulinen" pizza... näkyy päivässä muutamassa täällä blogini sivuilla...

   Pizzaa ennen tein karjalanpiirakoita sukumme, vanhan, mummo-vainaani, reseptin mukaan...

29.1.-14.%20piirakat.-normal.jpg

   Ja ennen piirakoita värkkäilin jääkaappini jämistä appelsiini-sitruunaisen viilikakun...

27.1.-14.%20Appelsiini-sitruuna-viilikak

  Viilikakun edellä leivoin valkosuklaatäytteisiä suklaamuffineita...

24.1.-14.%20suklaa-valkosuklaamuffinit-n

   Ja tätä edeltävät ovatkin sit jo historiaa: mm. sienileivät, joulupullat, yms. ...

   Eli kun mie olen tällanen silloin tällön leipova jauhopeukalo (todellisuudessa siis alvariinsa) niin siksi tää Loppasuu-nimi kävisi paremmin. Leivon jos vain on tarvikkeita olemassa ja vielä parempi jos olisi/on muitakin kuin mie yksin jotka näitä leipomuksiani söisi. En jaksa enkä taho syödä kaikkea. Eihän se ole terveellistäkään jatkuvaan lappaa makiata mahan täyveltä.

   Siispä on onni että omat muoskat käyvät välleen, tai muksuin muksut, tai sukulaiset, niin he "tuhoovat" osansa. Ja viel parree: miulla on ihanat naapurit joka puolella! He ottavat mielellään vastaan kun leivon ja tarjoon heille... Ainakin ovat ottaneet ja sanoneet jälki kätteen että olpa hyvvee. Jos eivät sit valehtele, ja kehuskele muuten vain ajatellen todellisuudessa jotta hyi ku kamalaa! Mutta tässä on eletty yhteis-eloa kohta sen 25 vuotta josta tosin joihinkii kanssa vajaata tätä, niin luulisin että jos ei olisi leipomani maistuneet niin olisivat he sen jo jollain tavalla tuoneet ilmi...