Olen ylistänyt, suorastaan laulanut ylistyslaulua Lammelleni tälle. Ainakin täällä blogissain... Tosin myöskin "morkannut" koska nuoriso roskaa sitä.
Muttas joka tapauksessa ei yli, ei ynpäri pääse, siitä että upea on!
   Ja tosiaan ( täänkin olen jo sanonut ) se mikä on ihanaa tälle kesälle niin on ollut sen verta lämmä että meikä Mummero on voinut käväistä uimassa - vielä nytkin kun mennään 17. päivää elokuuta!
Käväisin taasen tänäänkin, Töitteni jälkeen.
Ja kun taannoin kertaalleen vedin tämän Lampeni poikki niin enhän mie suinkaan ole voinut sitten sen jälkeen "huomommaksi" jäädä vaan jokahinen kerta olen uiskennellut vastarannalle ja takaisin - vaik ei turvatoimia ( kelluketta tahi toista henkilöä rinnalle ) olekkaan mukanain. Ja nytten viel päivittäin. Ihanaa. Mie jaksan, mie pystyn, mie kykenen! Jee, hyvä mie!

39281878_2071872236179505_86334032902828

   Ja se mikä onkin vaarassa täällä yssin uida niin sit toisaaltaan se että kun EI OLE ketään mailla, ei halmeilla... ei ristin sielua misään, ittein lisäksi, niin SE on ihanuus!
Vain mie. Yssin. Koko ranta, koko Lampein miun - vain miulle!
Toisaaltaan olisikin se-ja-sama kuin mie siellä olisin, kuin kävisin uimassa; uisinko taasen vaik nakuna kuten kerran aamulla kotiain palatessain, sillä eihän siel muita enää ole, ei käy - ainakaan näin samoihin aikoihin. JA hän, ken sitten siellä josakin metsän kätköissä sattuisikin olemaan ( vaikkas marjasa tahi sienessä syssymmällä kun se nyt on marja- ja sienimaita ) niin omansa olisi "häpeänsä" jos kuikkisikin "perääni". Joko simmunsa kestäisivät nämä Mummeron muhkurat, laaksot ja kukkulat mutta jos eivät kestäisikään niin so what? Sehän olisi sitten hänen häpiänsä, se!
Joteska olen kylläs aikas lailla vapaasti ns. pitkin ja poikin, noin muutenkin täällä ollessain. Ihan rauhassain. Ihan kuten haluan vaik tietysti onhan miullakin olemasa tietty "häpy" joten enhän mie oikeesti ihan mitenkä vaine kuiteskaan täällä ruikuile...

39223324_2071872516179477_89925583683589

  Vietän aikaa, istuskelen, tuumailen. Katselen, ihastelen, ajattelen - ja kuvaankin jotahin. Tosin monesti ei ole kamerain mukana vaan on tyytyminen kännykän kameraan - pah
Nautin Aurinko Armahan loisteesta, kirkkaudesta ja lämmöstä. Niin ihollain ( sen verta kuin sitä kulloinkin on näkysällä, paljaana. ) kuin muutoinkin ollessain täällä vasten korkeaa, isoa, jykevää, rinnettä vasten.
Muistelen menneitä, pähkäilen olevaa, suunnittelen tulevaa... Olen onnellinen olemassa olooni.

39266575_2073424882690907_42807937364194

   Tänään, niin tänään, täällä ollessain tein "historiaa"!
Ilmoitin kaikille Ystäville, Hyville, Rakkahille, tällä rannalla, tämän rannan, näillä rappusilla istuin, että olen parisuhteessa nyt! Että juuri tänään lyöttäydyin yksiin toisen hameen helman heiluttelijan kera!
    Mitäkö? Mitä tämä nyt on?
Näin mie tämän nyt halusinkin - ylläri-pyllärinä kaikille. Hah, hah, haa!
   Mutta josko lie "totta toinen puoli" niin tämähän oli kaikki ihan puppua koko hommeli; ähät-kutti! Halusin vaine heittää vitsi eetteriin, tuonne nettisfääreihin, taivahan ääreihin... ja kattoo kuin ihmiset reagoivat? Kuka kauhistuu ( jättää tämän tähän asti voimassa olleen Ystävyys, Yhteistyö ja Avunanto-sopimuksemme irti elikkäs ei enää halua lukeutua ystäviini ), kuka täkää "tykkään" ihan nuin muuten vaine ( tottumuksesta, tavan mukaan vaine tykäten ) ja/tai kuka "yskän" ymmärtää ja klikkaakin "hah, hah, haa":n tajutessaan asiain jujun?
Aikas "karseeta" pilaa muttas ihan kivaa toisaaltaan sillä tää näyttää oikeestaan että kuka tuntee miut oikeesti? Kuka ei tiedä miusta mitään? Kuka tietää todellisen elämän tilanteeni ( oloni ja tilani ) nyt? Kuka on oppinut tuntemaan miut täsä näiden vuosieni aikana, kuka rinnallain on kulkenut silleen ettäs tietää todellisen minäni - ja kuka ei?
   Muttas ihan oikeesti: tänään löysin Töistäni tällaisen yhden ihanaisen Pupusen ( nyt tulee mainosta; Vutukka Verstas tekijänä ) jota en voinut olla ottamati mukaani, kappaamati kainalooni.
Ja näin ollenhan tämä sitten nyt muutti kanssani saman kattosen alle, Majaani Mahtavaiseen Humisevalleharjulle! Tsä-dää! Jotenka olemme nyt sitten ihan virallisestikin tästä päivästä lähtien yhdessä, parisuhteessa. Ja hänelläkin  Kuten miullakin ) on helmatkin joita heilutella...
   Et "totta toinen puoli"....

39240174_2072113342822061_37824892513256

   Muttas nyt sitten täsä yllä miun muinoin Lammeltain tältä ottamani kuva syssyisen ehtoon aikana.
Ja Aika Rauta tuo Kiiruhtavainen tikuttaa jo taasen sen verta paljon jotta pitää nenga lopetella jotta aamusella jaksan kavuta ihanaisesta rautasängystäin ylös ja sit lähteä käppäilemään Töihini sorvin ääreen. Tosin jos vaik Neiti Suklaatilla hurauttaisi sillä sittenhän voisin Töitteni jälkeen surauttaa Lammellein uimaan - taasen...
Joopa-joo: "Hyvää yötä Hanna ja lapset, Ukko-Ylimmäinen myötä."