...minkäs mie sille mahdan. Tää nyt vain on, tää ihmisen elämä tällä haavaa tällaista.

   Onhan niitä iloisiakin asioita, en sitä kiellä mutta silloin kun ne tapahtuu ja ovat pinnalla niin eihän sitä ihmis luonto hoksaa siitä alkaa kirjottaa johkin. Ei suinkaan. Ja onhan se vanha sanontakin samaa mieltä: Kel onni on sen onnen kätkeköön! Eli jotta ei oppi ojaan kaatais niin ottakkaamme neuvosta vaarin ja olkaamme mainostamati jos kaikki on hyvin!

   Mutta tosissaan... minun ilonaiheeni ovat tätä nykyä seuraavanlaisia:

Kun tupani täyttyy muksuista ja/tai muksuin muksuista ja talo raikaa niin että liitokset paukkuu nurkissaan - olen onnellinen. ( Viikot ovatkin ihan tarpeeksi hiljasia kun yksikseni tässä isossa talossa etin varjooni jotta ois edes jotain juttuseuraa... )

Kun on aineksia jotta voin leipoa jotain - olen onnellinen. ( Huom. en siis jätä sijaa sille etten onnistuisi leipomuksissani. Kauas pois se miusta! Oma kehu haiskoon mutta kyl mie voin sanoa että aina onnistuu! )

Kun värkkään käsilläni jotain - olen onnellinen. ( Viikon sisällä tekimiäni värkkäyksiä: nyt on menossa tilkkupeitteen teko. Tätä ennen tein Itulaatikkoon sopivat patjat, kuhan ensin puhdistin sen sohvan kunnolla. Sitä ennen pesin ja putsasin uuteen sänkyyni päädyksi tulevan entisen kellarinoven, puhtaaksi. Välillä paikkailin ja korjailin kauniisti, taitavasti, entisiä vaatteita; omiani ja muksuin ja muksuin muksuin. )

Kun on polttoainetta ja voin "hurvitella". Käydä ajamassa jossain muuten vain. Ah sitä autuutta! ( Vaihtuvi maisemat ja tienoot. Kenties jonnekkin kahville poiketessa pääsee vaihtamaan sanasen tai parin jokun ventovieraan immeisen kera. )

Kun pääsen valokuvaamaan jonnekkin luontoon - olen onnellinen. ( Omat tienoot on jo koluttu muutamia kertoja läpi mutta sitten kauemmaksi meno kysyykin sitä polttoainetta tankkiin... )

2.4.2012.%20Hangilla%20Kumpulassa.%20%28

Kun huushollini on puhdas - olen onnellinen. ( Yksin ollenhan tää puhtaana pysyy - sehän on yksin olon "riemua". Mutta sitten kun tupa täyttyy niin huoletta saa antaa huutia siisteydelle ja puhtaudelle. Mutta sehän onkin ihan ymmärrettävää. Onhan tähänkin sanontaa tyyliin että talo jossa on lapsia ja siistiä: siellä eivät lapset saa olla lapsia ja leikkiä. Siellä eletään aikuisten tavoilla. )

Kun olen terve - olen onnellinen. ( Allergikkona jo pelkkä tavallinen nuha-tauti on kauhistus! Pedin pohjia punkataan silloin tiiviisti! )

   Siis löytyyhän näitä sittenkin. Tosin tovi tässä listaamisessa meni kun ei ne näköjään ole tosta vain päivänselviä ja heti mielehen tulevia. Lohdullista kuitenkin että niitä kuitenkin ON ja löytyy kaiken tää kurjuuden keskellä.

Kivipurontie%2C%20Hermanni%20K%C3%A4sn%C

                  Nimimerkki: Paistaa se päivä risukasaankin!