...punajuuret...."

2020.5.23.%20Aamu%20rannalla%20%2818%29.

...se on sitten tään höyhenen kevyen sanoma tällä hetkellä.
   En tiedä sitten ettäs onko ne nää unelmain suuret yhtä kevyet ja haihtuvaiset kuin mitä tää höyhenkin on muttas varmana yhtälailla harhaan hajalleen hajoavaiset ne kyllä ovat!
   Voi kunpa saisin edes jostahin kohdasta, jostahin nurkkasesta, niitä kiini ja paikoilleen vällehen asettumaan.
Olisi hiven puhuttavaa niille. Olisi asioita mitä pohtia. Olisi asioita mitä käänellä suuntahan et toisehen ja sitten järkkäiltävä ja järkeiltävä ettäs kandeeko ne, kannattavatko ne?
   Haluja olisi vaik muillehin jakaa kun vaine uskoisin itteeni ja omiin rahkeisiini. Pelottaa vaine niin vietävästi - hypätä tieämättömän kyytiin, aivan utopiseen oloon ja tilaan, sellaiseen josta ei itse mitään tiedä.
  Ja se ettäs sille, sekä niille, tielle olisi toisaaltaan helppo lähtiä.... kun antaisi vaine "pikkusormensa" ensin moiseen puuhaan. "Lumipallo" varmahan kaiken lopun sitten hoitaisi kun vaine pitäisi itse varansa ettäs kaiken HYVIN tekisi ja ennen kaikkea täydetä sydämestään, hyvästä tahdostansa ja kaikella kunnioituksella.
   Aikaahan se vaatisi - ja rutosti! Silloin en olisi luppoajasta pulaa, tiedän sen! Muttas mihkäs mie sitä tarvihteisinkaan? Tällainen yssin eläjäinen kuin mitä miekin olen... EI, kukaan ei itkisi perääni miun. Ei tod. En uskokkaan. Kun vaine omat rahkeeni riitäisivät?
   Lukasin nettisfääreistä hyvän unelman määreen: "Mitä tekisit jos olisit 10 kertaa rohkeampi kuin mitä nyt olet?"
Tiedän vastauksein tähän - jotenka pitiskö sitä alkaa sit vaine toteuttamaan, vahi haaveeksi vaine jättää...?
    Tiedän senkin että tavallain vuotan että olisi se toinen tuossa rinnallain joka sanoisi juuta tahi jaata jotta jotahin älliä ajatuksistain saisi. Ja se että olisi joku joka olisi tavallaan "katsomassa samaan suuntaan", rinnalla olija, jos ei nyt suoraan samalla asialla olisikaan. Mutta OLISI tuossa kuitenkin!
Mutta samaan henkkevän vetohon tiedän että sitä ei ole olemasa, ei ole toista, ei vaik kuin toivoisin.
JA tiedän senkin ettäs jos olisin tarpeeksi päämäärä tietoinen, TODELLA haluaisin PALAVASTI, niin enhän mie minkään antaisi estää haavettain, unelmaani uljasta! Vaan toteuttaisin sen! Perk....le!