...Kaikettomalla pohjalla. Sisällänsä poikkeuksellisesti lot of LIHAA, ja sitten lakton juustoa vaikkas ohjeessaan puhunkin juuston korvikkeesta.

20210224_095423.jpg

2dl vettä haaleana
3rkl jotahin käyttämääsi ruokaöllyvä
2dl tummaa Viljatuotteen jauhoa
1dl vaaleaa V iljatuotteen jauhoa
3tl leivinjauhetta
1rlk psylliumia
 
- Kaik´ ainekset sulassa sovussa keskenänsä sekaisin ja vaivaten taikinaksi.
- Jätä hiven aijaksi turpoamaan.

20210224_090608.jpg

- Mie saan tästä tään yhden pellillisen ohuen, ohutta, pohjaa aikaseksi.
Jos kuiteskin satut olemaan"äkkinäinen" leipuri, etkä alvariinsa pruukkaa näitä leipuri hommia tehhä, niin voinen suositell, notta teet ainaskin puolet tahi kaksikin kertaa tuon taikinan määrän jotta saat sitten venytettyä pellilliseksi pohjansa tään.
- Täytteeksi maun mukaan täytettä ja sitten juuston korvikkeet yllensä.
- Paisto kiertoilmauunissa sen noin +200´C kunne valmista näyttäisi olevan.
 
   Jos halajat hifistellä, niin laita ensin pohjan tään päälle jotahin tomattimurskaa ( ei siis ketsuppia, ei pastakastiketta tahi tomskupyrettä, vaan -murskaa. Miksikö? Vähemmän lisäaineita! Tietty pelkät tomskut - vielä vähemmän -aineita! ) kuten miekin teen...
   Ja tuon -murskan ylle himpun ripotelyy käyttämääsi juuston korviketta raastettuna.
Sitten täytteet muut yllensä sekä päällimmäiseksi loput juuston korvikkeet raasteena.

20210224_091618.jpg

   Hei, ja, jos käytät paprikaa, kesäkurpitsaa, tsipuleita, tms. vihenneksia joita syödään muutoinkin ns. raakana, niin koklaapas ettet käsittele niitä mitenkään ennen kuin lykit ne pizzaasi!
Mie en käsittele niitä; tulee maut paree esille kun niitä ei ensin kärtsätä paistinpannulle mitenkään. Kyl ne kypsyvät tuolla uunissa aivan tarpeeksi