70891976_1715480491922784_44102460006360

    Kaikettomat jos niin haluat...

300g kasvisleivontarasvaa
3dl Erytritoli-sokrua tahi jotahin muuta sokrua mitä sit käytätkin...
100g suklaata ( itse käytin Brunberg´n 100% kaakaomassaa )
3dl Viljatuotteen tummaa jauhoa
2dl Viljatuotteen vaaleaa jauhoa
4tl leivinjauhetta
1,5dl vettä

100g ranskankermaa ( maidottomana esim. Yosa kaurafriche; sis. kauraa! )
100g suklaata ( tässäkin käytin tuota Brunberg`n kaakaomassaa )
2rkl Erytritoli-sokrua tms. sokrua ( jos käytät valmiiksi makeraa suklaata niin jätä tämä "annos" poies )

   Tee täyte:
- Sulata suklaa ja sotke sulanut suklaa -kerman sekä sokrun kera sekaisin.
- Jätä seos huoneen lämpöön vuottamaan.
- Sulata suklaa mikrossa tahi vesihauteessa pikku hiljaa.
- Vatkaa pehmitetty rasva ja sokru valkoiseksi, rakeettomaksi vaahdoksi.
- Lisää JÄÄHTYNYT ja sulanut suklaa rasva-sokerimassaan.
- Laittele massan sekaan kuivat aineet sekä...
- ...lisäile vesikin mukaan.

   Kokoa muffinit:
- Laittele rkl:n taikinaa muffinivu´uan pohjalle johonka kuperat vaik´ rkl:lla tämän massan keskelle kuppisen täytettä varten.

70368369_973033926375255_288610800302974

- Nostele reilu tl:nen täytettä taikinan "kuppiin".

70252751_352509345655155_247852637841732

- Laita lopuksi "lakki" taikinamassalla päälle ja katso ( asettele lusikallasi varovasti ) että massa jää täysin sinne muffinitaikinan sisälle piiloon;

69024543_2084073978568661_33690439397922

- Paista kiertoilmauunissa +160´C kunne tuoksu käy lävitse kotisi; muffinit valmiita ovat.
Saa muuten jäädä sisältään hivenen löydäksi...
- Koristele viellä vaik´ sulalla suklaalla tahi jollahin muulla jos haluat

n.25-26kpl kohtuu kokoista muffinia.