2.6.2007.%20Anastasian%20yo-juhlap%C3%A4 

... lapsistani. Ilman lapsiani ei elämässäni olisi ns. mitään. Ja se että olen saanut heitä tuonkin verran - ihanaa. He ovat kaikki ihania, kauniita, järjellisiä ja voisipa sanoa että jo kypsiäkin kuki tavallaan. Pärjäisivät jo yksin (tai toisiinsa tukien) vaikka Luoja päättäisi miut täältä maan päältä korjata jo pois... Hyvä muoskani!

... muoskiin muksuista. Niin omistani kuin "lainatuista". Ihana nähdä kuin elämä jatkuu. Iloineen ja suruineen. "Ihanan" huomata kuin vanhemmat toistavat samoja virheitä kuin me vanhempansa aikoinaan. Ihana huomata kuin vanhempansa tekevätkin jotkin asiat toisin kuin me vanhempinaan. He osaavat ajatella ja muuttaa näitä ihmisiän ongelmia uusille urille. Paremmiksi. Eivät kanna mukanaan sukupolvien taakkoja ja tapoja. Vaan etsivät ihan kokonaan omat polkunsa.

 

Koti%20%287%29-normal.jpg

... siitä että miulla on katto pääni päällä ja seinät ympärilläni. On paikka johka voin kallistaa pääni ehtoon saapuessa. Tääkään kun ei ole näkyäänkään aivan päivän selvä juttu... Eli kiitän siitä että miulla on koti - vaikkakin nyt tää on myynnissä. Toivon tosin että saan sitten jos ja kun tään saan myytyä, taasen oman kodin. Olisi oma tupa, oma lupa. Sillä jännä homma... ainakin miun mielessäni se nostaa kummasti mielialaa kun on tieto että on OMA koti. Ei vuokra eikä mikään muukaan kehenompi vaihtoehto.

 

... että olen suhteellisen terve. Niin järellisesti kuin ruumiillisestikin. Mitä nyt toinen puoli kehosta on keheno..., käsi pettää, lonkka hangoittelee, jalka toppuuttelee. Ja sitten nää siitepölyt ja allergiat.,, Kehenoja kaikki. Mutta olenpa pikkuhiljaa "siedätellyt" itteeni. Tabut ja suihkeet jätin poies jo vuosi, tai kaksikin, sitten. Nyt pistelen nokkaani kaikkeen - mihkä ei tarviis. Jospa klyyvarini tottus ja alkais sietää kaikkee ei-hyvää. "Toivossa on hyvä elää, sanoi täi tervassa."  Ja järjellisesti kait mie olen ihan ok? Ei ainakaan kukaan ole tullut huomauttelemaan tai lekurit sanomaan mitään poikki-hankaista. Joten kait sitä tässä ollaan ihan "kunnon kansalainen", sieluneen ja ruumiineen.

 

2014.6.13.%20kotini%20%284%29-normal.jpg

... idea-rikkaasta päästäni. Siitä että Luoja on antanut miulle vähän "taiteellista verta". Että osaan suunnitella ja tehdä jotain... kaikenlaista. Ei tarte olla toimetonna ja tekemäti mittään. Ain löytyy jossain jottain värkättävää. Uutta tehden tai entisiä ehostain.

 

30.5.-14.%20Puolukka-kinuskikakku%20%282

... tekevistä käsistäni (silloin kun niitä ei särje) joilla voin tehdä näitä päähäni pulppuvia ideoita. Toteuttaa niitä - ja vähän  muidenkin ideoita, muiden riemuksi ja avuksi.

 

2014.7.18.%20hautapaasi%20%283%29-normal

... menneestä elämästäni; "elämän kovasta koulusta". Sen iloista ja suruista. Sisältäin ison perheeni (seittemän muoskaa + avopuolison neljä = yhteensä kuusi muoskiin muksua). Muoskiini erilaiset sairaudet reumasta autismin kautta dysfasiaan, allergioihin ja luki-vaikeuksiin. Avioeroni (+puolisoni avioero) ja puolisoni kuoleman. Avioliitossa pettämiset, isäni itsemurhan ja muoskiini toilailut. Jos en olisi "saanut" elää näitä kaikkia niin millainenhan "hourupää" miusta ois tullut? Varmaan aivan järetön...

 

... siis siitä että voin hyvin - ja paksusti. Kiitos Luojani.