Mitä "leipuri" tekee vapaa-ajallaan?
   No - mie leiposin aamulla ennen Töitä Kaikettomat Perunarieskaset ja nyt ehtoolla sitten Kampsikka-Raparperi-piiraan Kaikettomalla pohjalla ja lakton-täytteellä....

   Kampsikka-Raparperi-piiras.

65643639_2145451522418838_85121625912193
 

100g leivontakasvisrasvaa
1dl Erytritolisokrua tahi jotahin muutain muuta sokerin asemasta jos haluaa...
1kpl kananmuna
( jos kierrät kananmunia niin jätä se kokonaan poies tahi korvaa vaikkas palalla banaania, "tilkalla" jotahin hedelmäsosetta, tms. )
1dl Viljatuotteen tummaa jauhoseosta
1dl Viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta
2tl leivinjauhetta
ripaus kaardemummaa

- Vatkaa pehmennyt rasva ja sokru valkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita sekaan kananmunat ja kuivat ainekset. Tee siis taikina.
- Laita vuokaasi leivinpaperi pohjalle
( tai irtopohjavuokaan sinne reunan ja pohjallisen väliin ja voitele muutoin irtoreuna rasvalla ).
- Levitä lusikkaa apuna käyttäin taikina paperille ja noin pari senttiä reunoille.

Täyteet:

n. vajaa litra kampsikoita pilkottuna +
pari vartta Raparperia pilkottuna pieniksi palasiksi

n.200 g jotahin tuorejuuston kasvispohjaista korviketta
n.250g maitorahkan kasvispohjaista korviketta
1kpl kananmunia
( jos et voi käyttää kananmunia niin vähennä "rahkaa" ja lisää hivenen "tuorejuustoa" - onnistuu hyvin )
- eikä sitten muuta.

65487632_382281759313259_619902647413401

- Sekoita "maito"ainekset keskenään sekaisin ja kaada käyttämiesi marjojen/hedelmien päälle tahi sitten sotke ne näiden "maitotuotteiden" kera sekaisin ja kaada vasta sitten piiraspohjan ylle.
( Mie tein "kaiken": kaadoin ensin Kampsikat ja Raparperit piiraalle, sitten maitoseoksen ja sitten vasta sotkin ne keskenään sekaisin... )

65738351_1376909565795239_57838563724539

- Paista koko komeus kiertoilmauunissa +180´C kunne piiras on saanut sopivasti väriä ja kypsynyt.

Todella ihanaa ja maukasta esim. vaikkas jonkin kasvispohjaisen vaniljakastikkeen kera, nam