... sit kului, meni niin nopiaan kuin mennä perjantaina epäilinkin: olin tänään taasen hamppilekurissa! Se mikä kyrsii tässä alvariinsa ravaamisessa - siis jatkuvan purukaluston ronkkimisen lisäksi - on se et tästäkin käynnistä maksan vähistä rahoistani paljon rahallista rahaa. Ja ajatellen että tään päivänen käynti oli siin kun istahhin tuolille, avasin suuni, ja röngtenkuva otetiiin sitten kun ensin painotin että tammikuisen oton jälkeen olisi todellakin hyvä tietää et missä nyt mennään - onko muutoksia? Ja sitten vaine todettiin näistä kuvista että ei ole mitään huolta: kaik on kunnossa. Ei näy kuvissa mitään, eikä suoraan kattoin purukalustossakaan. Eli ihan tervehet hamppit!

Mutta jeeru miksi sitten en ielleen voi sillä puolella purra mitään? Miksi pureminen koskee. Velli tahi sellanen "löttö"-eväs menee kun varon himpun oikiaa puolta.

Tosin vähän epäiltiin että oiskoo poskionteloissa jotain tulehduksen-taikaista. Sanoin et on kyllä, tiedän sen. Kyselivät et onko lääkekuuria siihen? "No ei ole": kerroin, "sillä viime viiikolla kun päivystävästä kyselin aikaa lääkärille pääsyyn niin sieltä todettiin että kyl poskiontelotulehdukset tulevat, ovat ja sitten menevät..." Siis HALOO! Eivät miulla!

Sattuu miulla olemaan noi poskiontelot aikaslailla kiinni hampaissa asti. Siellä missä hampaiden hermot kulkevat - siellä on onteloiden pohjat. Ihan kylkikyyryä käyvät. Eli jos jommassa kummassa on ongelmia niin sitten niitä ongelmia on myös toisessa... Kokemusta on jo vuosikymmenien ajalta. Ja kokemusta on myös tuosta punkteerauksesta kuin myös putkituksista, perättäisistä lääkekuureista, suolakannusta, jne., jne..

Onneksi olen kuitenkin huomenna menossa luomenpoistoon jolloin kuuleman sit tää huominen lääkäri samalla voisi vaik punkteerata... Ääk! Siitä ei tykkee. Tuskin siitä kukaan tykkee. Mut katotaan mitä tapahtuu. Toivottavasti antasi edes kuurin jotta saisin tulehduksen ainakin pois hampaiden "listalta".

 

Ps. pari päivää myöhemmin:

Taasen otettiin röngten kuvat. Nyt poskionteloista. Niissä on kaikki ihan hyvin. Ei mitään vikaa, vikaa, vikaa... Mut sain "varulta" hampaisiin ja onteloihin noihin, antibioottikuurin. Toivottavasti auttaisi.... Epäilen kyl pahinta. Siskohan tuo puhui jotain kolmoishermokivuista...