Päivänä tänään:

   Taasen mie noijun tiällä munien puutteesta!

   Meinaan että jos ois itelläin killuttimet tuolla - tiedät varmaan missä... niin ois nuita voimiakin siunaatunna enempi tehhä ylleensäkkii jottain!
Meisasi nimittäin taasen usko (voimat ) loppua kesken hommiin kun porailin betoniseinään kiinnitysreikiä.

m%20003.jpg


   ( Totta, noiduin ja usko meinasi loppua vaik kyltti onkin tällainen... )

 

   Sain tässä ennen joulua IHANAN joululahjan. Ihan yllätys-sellaisen. Suorastaan odottamattoman.

   Entinen operaattorini muisti miuta 360euron laskulla! Jäi siinä monttu auki niin et en meinannut sitä kiinni saaha ollenskaa. Ihmettelin tätä "lottovoittoain" vuorokauven yksiksein ja sitten otimma yhteyttä kyseiseen tahoon.
Vastauksena kuulin et oikea se on. Ihan ehta lasku - ja paikkansa pitävä kaiken lisäks! Koin kuitenkin omien tietojeni pohjalta tulleenni väärin kohelluksi... laskun tään aivan aiheettomaksi... joten aukaisinpa siin sitten sanasen arkkuin tälle kuuntelijalle oivalle siellä puheluurin toisessa päässä ja selostin juurtajaksain oman kantain hälle. Kuunteli hää varmaan korva punaisena vuodatustain tätä. Mutta ei mitiä: "Laita palaute asiaksapalaute-sähköpostilla jos haluat..."
   Mietin uudelleen mitä teen? Makselenko kiltisti tään jouluisen lahjani vai kopasenko, valitanko, sittenkin... Yön yli jälleen asiaa vatvottuain otimma tietokoneen eteeni ja aloin "runoilla" synnyt syvät lähettäin jälkeen tämän "pakinain" heille.
   Juuri ennen joulua (aaton aattona) sain paluupostia sähkäriini. Viesti tää kertoili miulle jotta tuo "lahjani" on KENTIES erheellinen mutta he viel tarkistelevat tietojansa ja ottavat yhteyttä jahka saavat tuumailtua...
   Tänään, siis TÄNÄÄN, sain sitten tämän luvatun paluupostin, joululahjani himpun myöhästyneen, uusittuna: 6,86euroa! JEE!
Lottovoitto!

   Mitä tästä opimme: ain kannattaa laskunsa tsekata, ain kannattaa puuttua epäkohtiin (vasite jos ovat väärässä) ja ain kannattaa PUOLIANSA pittää!