Toivoin siuta luoksein. Sainkin - vihdoinkin, mutta kuin pitkäksi aikaa? Sitä tiedä en, en koskaan kun tulet tyköni. Se on aina arvoitus suuri, se. Nyt tosin elän toivossa väkevässä että "tulit jäädäksesi", tulit pitemmäksi aikaa?
   Pieni ihme: tuo vessapaperirullatelinekkin; sie sen aikoinaan miulle tuohon seinään kiinnitit - silloin tieneet tätä emme...
Kuin myöskin nuo kalusteet, tavarat ja muutkin; rakentanut pesää olet miulle tätä.
Niistä tuli eilennä onkkelmata pientä kun kone-poijat uusia konehia paikoillensa asettelivat. Eivät konee nuo uudet meinaneet sinne entiseille sijoille mahtuakaan... "vika" asentajissa nuissa vahi siun asennuksissasi?
   Olet ikiliikkuja. Et edes minuttiakaan paikallasi pysy. Unissasikin liikut ( hyvä kun et sentäs usissasi kävele! ), et saa rauhaa minkäänlaista. Miksi?
Oletko tosiaan IKI-liikkuja vahi ovatko kipusi jo tulleet siihen pisteeseen, niin suuriksi, että et rauhaa niiltä saa - unissasikaan?
Avittaisin mielelläin... ottaisin omani osan poies issellein... jos vaine se mahdollista oisi.
"Kuolo korjaa", korjaahan se mutta kun en antaisi siuta vielä poies, en vielä. Niin mielelläin pitäisin siut tykönäin...
   Nyt täsä istuissain huomaan että siulla on "hieman kookkaampi" nenu. Ihana-sellainen. Tosin olen huomannut sen jo aikaisemminkin mutta nyt vasta tajuan että puolisollaikin oli sellainen!
O-hoh, olenko "heikkona" "hieman kookkaampiin"? Mikä niissä viehättää? Vahi onkoo tää vaine sattumaa? "Kenpä tietäisi sen, ken arvaisi totuuden...?"
   Olet jukuripää, jääräpää - kuten puolisoinkin oli. ( Toinen "yhtymäkohta" teille. ) Samanlaisia tunnutte olevan tässäkin jutussa ( Olenko heikkona tällaisiin, teidän kaltaisiin Miehiin, Miehiin jotka Miehiä kunnolla ovat? ). Periksi ette anna mieltänne, ette taivu toisten tahtoon. Se on mie ITSE, ja piste. Anteeksi on turha myöskin pyydellä. Tuskinpa tunnettekaan sanaa tällaista kuin "anteeksi". Ette itse pyytele, ettekä ota toisten lausumana sitä kuuleviin korviinkaan.  Se on vaine: "Piste.".
   120cm "leviä" sänky.
Juurikin eilennä ehtoolla maate painuissain mietin eri sänkyin leveyksiä, ja nytten huomaan että 120cm on SINULLE "tarpeeksi". Ei siihen paljon muita mahdu lisäksesi! En edes mie.
"Normi" sängyt ovat 160cm? Ovatko? Eli silloin ne ovat 40cm leviämpiä kuin mitä tää miun omain on. Sen 40cm kun jakaa kahta puolta sänkyä niin saa puolellensa 20cm lisää leveyttä - eiks vaine? Ja siihen/tähän 20cm tilaan mahtuu yksi ihminen kyljellensä? Eli jos tähän miun sänkyin laitettaisiin puolellensa 20cm lisää - mahtuisimme siihen molemmat?
Mutta eihän tää miun sänkyäin oikeesti olekkaan ns. kahden henkken sängyksi tarkoitettukaan, tätä 120cm sänkyäin miun. Vain miulle yssin maata. Ja nyt sie olet valloittanut sen kokonansa issellesi.
Ja mie untasi valvon tässä jalkopäässäsi istuin - paikassa josa tilaa on miullehin.