... tahi, näin ainakin mie luulin.

   Teki mielein leipoa Sitruuna-muffineita ja sitten Puustejakin. Siksi ettäs oli sitruunaan hirviä himo ja kun kerta ryhdyn, ni samoilla lämmöillä se tuo Pienen Punaisen-pirtin sähköinen uuni sit lämpiää Puusteillekin - eiköstä vaine?
   Kaapin perukoilta löysin perus-muffinivuokia. Ajattelin et käytämmä ne nyt sit poies kun täällä tällaisiakin on. Hivenen skeptisenä kylläkin, koskapa muistin ostaneeni ne vaine ns. hätävaraksi. Tavallaan ko leivon Amerikan-muffinivu´uilla koskapa niissä on enempi tukevaiset/kantavaiset paperit mm. muffineille.
   Taikinan ollessa valmiina -vuokiin laittelin taikinaista ja peltisen tuon sit lykkäsin uunin syövereihin kuikaten ( onneksi ) kohta peräänsä.
Jeeru! Sieltä ne pakosalle pyrkivät, nuo taikinaiset muffinien, vu´uista noista juuri laittamistani!
"Eikä!" "Mitäs mie nyt...?"
    Onneksein muistin omaavani tällaisen kaffikakku-vuokasen.
Siihen leivinpapru nopsaan ( "Kuka täsä ehtii vuokia voitelemaan?" ) ja kumosin... siis todellakin kumosin... riipien -vu´uistaan kaiken sen taikinaisen mitä irti sainen niistä tuossa vaiheessa.

404039086_1095936891566868_7380691514906
  
    Näin tulikin sitten tällainen Sitruunainen kaffeekakku.
Ja todella sitruunainen ko työnsin taikinaansa kokonaisen sitruunan raastetun kuoren sekä hedelmänsä mehut. Lähtee muuten sitruunan nälkä nyt!

    Sitten ne Puustit. Niin ne...
   Luotto-ohje likellä tuumasta toimehen kaffeekakkusen uunissa paistuissa. Ainekset samalla viisiin kuin aikaisemminkin Puusteihin ja saman verta taikinaista sainen aikaseksi kuin aikaisemminkin.
Muttas jotahin meni vikaan - sitä vaine atvailla voinen; mistä vippasi?
  
404578424_884665532872303_61592472984374

   Tuli tällaiset "läpi-lasku"-versiot. Ulkonäkönsä ei ole mitenkään mairittelevainen. Ei mitenkään Puusteiksi arvaisi näitä. Kyl enempi sämpylää muistuttavat ko mitään Puusteja!
   Maistoin kuitenkin utelijaisuuttain yhtä yksilöään, ettäs löytyisikö sieltä jotahin vihiä moiseen matalalentoon? Ei ni mitä. Ihan kait nuista Puustin maun suuhunsa saane: löytyy kaardemumma, löytyy kaneli.

    Ei se vaine aina onnaa vaik kuin parhaansa tekee.
Liekkö tää ollut sittenkin "leipurin vapaapäivä" eikää mikään "leipurin päivä"....

    Sitäpaitsi - eivät Puustitkaan hukkaan mene: pakkaseen "pahan päivän varalle" osanen, osan jätin pöydälle viel kuivahtamaan lisää ja teen joku "kaunis päivä" niistä "Köyhäreitä"!
( kyseessä siis mm. gluton, maidoton, sokeri-sokeriton/erytritolilla, suolaton, soijaton, soodaton, hiivaton, pähkinätön leivonta )