Yksityisesti reissuin päällä, eritahoille maistuvaista tehden ja vieden:
Itsellein matkaani syötäväksein leipoin Kaikettomia Leipäsiä.
24/7-muksullein ja hänen asuinkavereilleen sekä ohjaajille tulijaisiksi vieden T - tupla-ii -kerien -kaffeekakkunen; gluton, maidoton.
Muksullein toiselle perheineen Tillikoita kahdenlaisia; normaalit jauhot, voilla tehden elikkäs maitoa on.
Yöpaikallein yhdelle tehden: T -tupla-ii -kerien -kaffeekakkunen; normaalit jauhot, voilla tehden elikkäs maitoa on.
Sekä kylmäsavulohi-voileipäkakku; normaali jauhoiset paahtisleivät ja muutoin lakton tuotteet.....
Töissä pakertain.
Näissä pääsääntöisesti toisen leipomat kakkupohojat sekä maustaminen ettäs töyttökin. Miun pintain vedot ja koristelyyt.
Kuningatar-täytekakku kokonaisena ja sit palasiksi leikattuain; gluton, lakton.
Ilman koristelyy ko koristelin sit vasta myöhemmin, enkää kuvaansa tuolloin tottanut....
Yhden vanhemman naisen synttäritilaisuuteen kaksi tsipaletta Kuningatar-täytekakkua; gluton lakton.
Porkkanakakut; gluton, lakton.
Nää mie myöskin maustoin ja täytin pintojen sekä koristelujen lisäksi.
Mustikka-juustokakut; gluton, lakton.
Alimmainen oli tilauskakku asiakkaan;
Pusu-juustokakku mustaviinimarjalla; normi jauhoiset pusut ja muuten sit lakton.
Oreo-juustokakku. Oreot normijauhoiset - lakton.
Vadelma-suklaa -juustokakku; gluton, lakton.
tein mokan täsä: laitoin mansikat koristeiksi vaik onkin vadelmainen, enkää sit kerennyt enää vaihtaa marjojansa yllensä, ennen tarjoilua.
Kinuskinen puolukka-täytekakku; gluton, lakton.
Miun täyttö, maustaminen, pinnat ja koristelyy - toisen tekemä kakkupohoja.
britoja ompulla kaksin tsipalein; gluton, lakton.
keskiviikko, 14. helmikuu 2024
Kommentit