IMG_0003.jpg

Kaiketonna.

1 kpl tarpeeksi ISO kulho
8dl vettä
1dl Jytten vaaleaa jauhoa
1dl Jytten tummaa jauhoa
2dl Tattarihiutaleita
2dl Teff-täysjyväjauhoja
1dl Viljatuotteen tummaa jauhoseosta
1dl Viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta
1dl kuorimattomia Seesaminsiemeniä
7tl leivinjauhetta
1tl suolaa
150g kasvis-leivontarasvaa

- Lämmähytä vesi haaleaksi.
- Sekoita kuivat ainekset keskenään sekaisin josain astiassa ja lisää sitten veden joukkoon samalla hämmentäin käsin kapustalla.
- Sulata rasva ja lisää taikinan joukkoon.
- Levitä käsin leivinpaperiselle leivinpellille.
Tee joko pellillinen ( kuten mie tein ) tahi monta pienempää ( esim. pyöriää ) leipästä.

IMG_0002.jpg

Ajele taikinahyrrällä jaot pohjaan, leivinpaperille, asti, ja pistele haarukalla reikäsiä jokahiseen palaan.
- Paista +200´C kiertoilmauunissa n.30min. tai kunne leipäset ovat valmiit.

IMG_0008.jpg

- Syö ja nauti - parahultaista just verekseltään