Kerroin aamuisessa kirjoituksessain että se on muuten varmaan se betonilaituri ollut ja mennyt sen Luotsiaseman kera.
No, nyt sain tietää siitäkin totuuden!
Pakkasin nimittäin kaps´säkkini ja mirs-marssin kohti infopistettä tappain siellä ensin aikaani vetelehtien toisten ihmisten seassa. Sitten astelin likemmä lähtölaituria ja avasin jopa tietokoneen siinä joutessain siellä... kunne kuulin viereen tulleilta että se heidän laivansa ei nyt sitten lähdekkään tästä satamasta vaan sieltä mihkä he päivällä tänne rantautuivatkin. Mie heiltä kyselemään että, tuota, mitä? "Mistä laiturilta? Mistä kohtaa tätä saarta; eikö se ain tule ja lähe tästä satamasta?"
Sain vastaukseksi että sieltä Lossiaseman betonilaiturilta! Arvatkaas kuin säikähdin! Siis jos en olisi tätä keskustelua "toisella korvallain" kuullut ja sitten asiasta heiltä tiedustellut niin siellähän mie vieläkin olisin sen saaren vankina. En olisi enää menossa mihkään suuntaan kun ei sieltä olisi enää päässyt mihkään, ja huomenissakin sillä lautalla kun on huilipäivä niine huoltovapaineen! Mites mie sit olisin suuni panna? Mitä esim. Töissäin "säveltänyt": joo pidänkin pitemmän "loman" kuin sovittiin....

2018.7.29.%20Tankar%C2%B4sta%20maihin%20

    "Ad jöö!"
   Laiturilla lähtöä toisten kera vuottaissa lonkkain sanoi juurikin sopimmoileen itsensä irti. Ei antanut enää askeltaa, laittaa painoa sille. Mietin että kuinkas sitten? Mitä teen? Menin toisten mukana laivan kannelle ja onni onnettomuudessa löysin vapaan paikan sieltä perätuhdilta ja sain siinä jonkun laatinkon yllä taasen istuin ( kuten istuin menomatkallakin laatikon yllä ) KOKO jalkain sen päälle suoraksi. Ajatellen ettäs se avittaa; viel mie maissa pääsen liikenteeseen ja ajamaankin.
Hyvä siin oli olla. Ei haitannut vaik Aurinko Armas pääsikin porottamaan nyt täydeltä terältänsä kylkeeni, hipiääni, miun. Kävi vienoinen vinkka muttei paha, laivan tuon kyntäissä meren aallokoilla jotka olivat tänään hivenen isommat kuin mitä eilennä oli.
Muttas kaksi asiaa harmitti:
1. Lonkkain tuo kipuili kunnolla. Ajattelin jotta mukanani kantamia särkytabua ottaisin mutta kun ei miulla vettä ollunna mukana niitä nielläksein! Oo-key; käyn ostamassa alasalongista - jep... Muttas mitenkäs mie sinne nyt tällä koivellain, ja jos tästään sitten kantamuksineni sinne liikahdankin niin "kuka takaa" miulle että palatessain saan samaisen oivan paikan koivellein? Sellaisen paikan josa saan sen pitkällensä vetää? Ei kukaan. Jotenka se siitä, se tästä. Istuin vaine paikallani ja lepuuttelin jalkaani, lonkkaani.
2. Yssi juopunut ( todellakin juopunut ) mies tuntui tölläävän koko ajan miuta vaik´ toinen puoliskonsa tästä pariskunnasta nähyttikin olevan olemassa! Tosi ällöä! Etovaa!
   Vaikkas en kait tuota ole mikään kaunis katseltava saati sitten esim. eritavalla pukeutunut tahi jotenkin erikoisen näköinenkään, kuin mitä esim. sillä laivalla muutu matkaavat naiset olivat. Kyllä sieltä seasta löytyi paljon kauniimpia kuin mie. Ja jos ajatelleen että hänen naisellaan oli tosi kaunis rusketus yllään, vain bikinien yläosa päällään kera piskuisten shortsien niin mitä hän miuta sit tölläsi! Heureka!
Tällaista Mummeroa jolla on tavan mustat vaatteet yllään. Samaiset joilla olen sit ain pestyäin nytten heltehin aikana Töissäni kulkenut. Tarpeeksi pitkä-lyhyt musta hame ja sitten musta, pitsinen, toppi joka taatusti peittää ihan "lainopillisesti" kaiken! Siis haloo!
   Aikanani ajeltuani tänne Kalajoelle tänään poikkesin evästämään paikalliselle huoltamolle ja tottakait; katselin siellä ympärillä liikkuvia ihmisiä.
Mietin että MIKSI, oi miksi, kaik komiat, hyvän näköiset miehen puolikkaat ( sellaiset parta-jeesukset, kaljupäät, känsikkäät, jne. ) ovat täälläkin levelillä varattuja yksilöitä? Miksei heitä kulje vapaallajalalla? Ja miksei KUKAAN heistä ole miusta kiinnostunut? Olenko tosiaankin niin ruma naiseksi ( olen ) ....?

2018.7.29.%20Tankar%C2%B4sta%20maihin%20

   Tällainen ihanainen pursi taittoi aaltoja samalla kohtaa kuin mekin lähestyessämme Kokkolan rantoja. Otimma tästä useammankin kuvasen kun tämä niin upeasti kiisi vesillä näillä.

2018.7.29.%20Tankar%C2%B4sta%20maihin%20


2018.7.29.%20Tankar%C2%B4sta%20maihin%202018.7.29.%20K%C3%A4nny%20kuvat%20%281%2

   Tosiaan käväisin tänne Kalajoelle saavuttuani syömäsä ja kuten kuvan lautasen väreistä voi yhdistää niin "tusina-linjalla", ison ketjun huoltamolla.
   Saapvuttuain paikalle tiedustelin heiltä jotta mikähän olisi listaltansa Kaiketonta, kertoin heille mitä ru´uassain ei saa olla. Meni tovi kun he ottivat tätä asiastain selkoa.
Sieltä löytyi tällainen Falafel-pihvi kera alkusalaatin ja jälkkäri kaffeen. Jam.
Jotenka eipää sitten siis parjata tahi morkata ain isoja ketjuja niiden kasvottomuudesta, liukuhihnamaisuudesta, tms. vaan avarretaan katsettamme ( miekin siin kaikkien mukana ) että hekin ottavat yksilöt huomioon. Hekin "taipuvat" kunkin asiakkaan tarpeisiin. Wau! ( Hyvää ja täyttävää oli. )

2018.7.29.%20K%C3%A4nny%20kuvat%20%282%2

   Entäs sitten tämä?! Tää on miun ensi yön, viimeisen yöni, makuusija! "Wau!": pitää tähänkin tokaista.
Oikia hotellihuone ja upeilla...

2018.7.29.%20K%C3%A4nny%20kuvat%20%283%2

...neljännen kerroksen maisemilla ( parkkipaikan puolelle, etupihalle tosin - jos oikeesti ajatellaan ).
   Mutta mitenkä mie tänne jouduin - tahi pääsin?
Googlasin eilennä ehtoolla ( kuten kerroin ) netistä yöpaikkaa ja tää nyt oli yssinkertaisesti kriteereilläni ( aikas liki rantaa - ei kymmenien kilometrien päässä, ja jonkin moista yksityisyyttä pitää olla olemassa, sekä tietty halvinta sellaista majapaikkana ) halvin ja sopiva maksain sen saman kuin mitä eilinen yö siellä Tankkar´lla!
Ja se että opastivat tullessain jotta sitten kylpylään pääset tuolta ja tuolta mennessäsi - siis tähän kuuluisi kylpylänkin käyttö! Mie taidan kuitenkin ensin mennä kokeilemaan merta kun se nyt on tosa niin liki...
Sekä aamiainen on samassa paketissa! Jees! ( toivoa sopii että Kaiketontakin löytyisi... )

   Nyt kuitenkin loppui loru tää: lähden BEACH´lle - kaloja narraa! Tiedä vaikka onkeen ottaisi... vink, vink....