002.jpg

Gluteeniton, maidoton, "sokeriton".

180g kasvisrasvaa
200g maidotonta, Stevialla maustettua suklaata
n.3dl Erytritoli-sokrua
n.1dl Jytten vaaleaa jauhoa
vajaa 1dl kaakaojauhetta
2kpl kananmunia
ripaus suolaa

- Sulata rasva.
- Paloittele suklaa ja laita palaset sulamaan rasvan sekaan.
- Lisää kuivat ainekset sekoittaen rasvan ja suklaan sekaan.
- Sotke kananmunat taikinan sekaan.
- Laita kokonaisia suklaan paloja ( tuon 200g lisäksi ) taikinan sekaan ennen sen kumoamista laakeaan matalareunaiseen paistovuokaan. Ja myös taikinan päälle "koristeeksi".
- Paista +180´C noin 25min tai kunne massa on hivenen kiinteytynyt.
Kakun massa saa olla keskeltä hivenen löysähkö, kostea, sula, kun se on passeli paketti.
- Nauti jonkin "maitotuottteen" kera - nam!