Tässä jälleen katkelmia tämän helmojen heiluttelijan elämästä...

 

 

   Ensin katkelma uuden vuoden jälkeisestä elämästä:

   "Nyt on uusi vuosi sitten otettu kunnolla vastaan. Meinaan että kun siskoin miun tuli tyttärineen piiiiiiiiiiiiit-källe yökylälle ja tyttären tyttäretkin sitten myöhäjunassa niin sehän men hyvinkin rattosasti koko seutu sekä päivät nää.
Jopa niinkin rattosasti ( kun tekemistä riitti ihan "omiks tarpeiks" ) että nyt ns. viikon tauon jälkeen "päivitin" laskupinot, paperi-hommelit, menot ja tulot, yms.. Puhumati siitä kun oli noinkin railakkaat juhlat ja kemut niin olipahan työ (huh, huh, ;) ) saaha Majani Mahtava takaisin kuosiinsa. Tuli ainakin yksi täysi pölypussillinen "kamaa" lattioita imuroidessani...
Mutta eipä mitään - lämmitin mie saunaseni soman ja olla lilluin ihanilla lautehilla urakkaiseni jälkeen. Siin tasottu ottaryppyset ja synty "mummo-ryppyset" sormien päihin ja varmaa kaikkialle muuallekkin....
( Ps. kiitos siskoni-miun, kiitos pirpanaiset - kaikki viisi! )
"

2015.1.3.%20lumilinna%20ja%20kotia..%20%

Tähän tekstiini vastaili oivallisesti kyseinen siskoni miun: "Jätettiinkö me todella pölypussillinen roskia sulle;-). Voi meitä! Ens kerralla jätetään ainakin kax. Ja this is a promise"
Ja mie siihen loineh lausumahan: "Niin jotainhan sitä aina unohtuu kun palajaa kotiasa kylästä; nyt pussit ja pölyt niihin sisältä..."
 
 

 

   "Eikä siinä vielä kaikki..." Kun tupanen tää tyhjeni edellisistä vieraista niin toinempa tupsahti tupahan pienoiseen, Majaani Mahtavaan; äitini miun saapuvi tyköni muutamaksi yöksi kyläilemään - kunne sitten lähti takaisin kotiasa:

   "Miten IHANAA kun käy vieraita - ja yövieraita etenkin.
Mutta miten IHANAA on kun (viikkoon jälkeen) vieraat lähtevät pois!!
IHANAA olla vain yksin, omalla "porukalla" KOTONANI!
IHANAA!
Keitän kaffeekupillisen, ja kaksikin. Istun, juon rauhassa, hiljalleen, ja ihastelen tätä IHANAA hiljaisuutta; vain tuuli talon rööreissä, piipuissa, soi...
Ah, tätä hiljaisuutta! IHANAA! Sanoinko tään jo varmasti: IHANAA!

Kohta mansikkaisen juustotäytekakun ja kalkkunaisen voileipäkakun tekoon. Hopi, hopi...

9.1.-15.%20kalkkunavoileip%C3%A4kakkunen

( Kuvassa voileipäkakku samaisista tarpeista kuin "pääkakkukin" mutta nyt pari päivää myöhemmin ja "jämistä" tehtynä sekä muoskani muksuin kera koristeltuna. )

Kyllä tää arki tästä palaa uomilleen - pikku hiljaa.
"

 

 

   Sitten pätkä tällaisen "ainaisen kiputilan" ( jonkin sortin sukuvika lieneen tää ) omistajalta:

   "HALUTAAN!

   Olisko kellään olemassa... olisko kellään joutilaana... tai jotenkin ylimääräiseksi jääneenä, ihan näin äkkiseltään...
Joko oikeanpuoleinen JALKA tai vaihtoehtoisesti vaikka ALAVARTALO vyötäröstä alaspäin.
Olisi akuutti tarvis!

2014.7.7.%20Kumpulassa%20%2830%29.jpg

Vaihdossa saisit miulta ehdan, vajaata 50-vuotiaan, sutjakkaan sulavan muotoisen, vastaavan kappaleen mutta rehellisyyden nimissä kerron että HE-LE-KA-TIN kipeänä ja kolottavan särkevänä..."

 

 

   Viimoisena katkelma "miehen puutteesta"...

   "Taasen "munia" kehiin...

Kokosin mie kattolamppuani uutta.

002.jpg

Ensin laitoin tään sokeripalasen kaunihisti johtosen päähän tähän... ja sen siihen juuri paikalle saatuani vain huomatakseni että "eihän se näin mee" vaan...

u%20007.jpg

...tällainen urokset/naaraat-pistoke siihen täytyvi ympätä sillä sitähän varten on olemassa koukullinen valaisinpistorasia...

...mutta uudelleen katonrajaan kuikattuain karvaasti sain havaita että se vitsin-koukullinen valaisinpistorasia - se se sieltä puuttuvi kokonansa! Voihan räkä!

u%20002.jpg

Nyt seisovi askar tää tosa pöydäilläin vuottain aikaa parempaa - lähi-Rautiassa kun ei netin tietoin mukaan moista värkkiä löydy - mistähän mie nyt sellasen tähän hätiin koppaisin?"