Himpun yli viikko sitten luin netin ihmeellisestä sfääristä tällisesta ihmeellisyydestä kuin omatekemä putsi-putsistusaine!
Enhän mie malttanna vaan pitihän miun het´sillään koklata: viikko sitten laitoin eka eränsä "käymään" ja eilisen käyvettä sitten tein sen valmiiksi asti. Olisin toki jo eilen päässyt tätä testaamaan ja kokeilemaankin muttas taidan viel vuottaa tuon toisen eräni valmistusta jotta saan suihkepulloin ensin ihan täytehen kyseistä "kamaa".


2016.3.11.%20siivouspesuainetta..jpg

Täsä purkin purnukassa on appelsiinin kuoria kera väkiviinaetikan, eli toisin sanoin ihan tavan etikan kanssa. Ensin ne kuoret muhivat purnukassa tässä viikon ja sit mie "tislasin" ne laittain siitä tulleen nesteen...

2016.3.18.%20Appelsiini-v%C3%A4kiviiniet

... tähän suihkepulloon. Aika kivan näköistä, eiks vaine?


2016.3.18.%20Jauhoton%20Stevia-suklaakak

   Täsä on jauhoton suklaakakku.
Tämä on kuin Mudcake eli Mutakakku mutta valmistuksensa on himpun erilainen kahden eri vatkauksen kera.

2016.3.18.%20Jauhoton%20Stevia-suklaakak

Hyvää siitä kuiteskin tuli.
Ja se et tää on jauhoton, on plussaa miulle! Muttas kun sekaansa piti laittaa maitotuotteita ( kretaa ) niin ei oikein mukavaa... onneksi ei tarvinnut sokrua laitella.... Stevia-suklaassa sitä kuiteskin Steviana on... jotenka summa-sum-laarum: hyvää mutta ei oikein kaikistellen miulle kuitenkaan. :(  Muttas ajattelin nyt tässä(-kin) tapauksessa sen verta "tinkasta" että suvaitsin maitotuotteen ja Stevian - ilman "oikeeta" sokeria ja jauhoja.


2016.3.19.%20Omat%20nakkis%C3%A4mpyl%C3%

   Tänään leiposin sämpylä-pämpylöita á la -mie.
Ja kattokaatte: harjoitus taitaa sittenkin tehdä mestarin - vai mitä sanotte? Eiks nää olekkin ihka oikeitten sämpylöiden näköisiä niin päältänsä kuin sisältäkin? Ja makunsa on hyvä; maistoin jo, vaikkas oikeesti leivoin nämä siksi kun huomenissa on tarkoitus miun tyttärein ( ja hänen asuin ystäviensä + kera ohjaajiensa ) kuin myös toisen tyttärein ( ja hänen mukuloittensa ) kera käydä nauttimassa hankijaisista nuotioretkeilyn ja mäenlaskuin merkeissä.

2016.3.19.%20Omat%20nakkis%C3%A4mpyl%C3%


2016.3.19.%20Voisilm%C3%A4-hyrr%C3%A4pul

Samalle reissullemme leivoin tälläisia voisilmäisiä kaneli-sokeri-kierrepullia.