... sitten tänään ihan keskellä kirkkahinta päivää ( tai jos tarkkoja ollaan niin alkavalla iltapäivällä ) !
PIIIIT-KÄSTÄ aikaa miekin sain panna... Viimesestä kerrasta on jo varmahan kaksi vuotta...

2015.4%20%281%29.jpg

Kun väki asui viel vakituiseen kanssain saman kattosen alla niin laitoimma simaa jokahinen kevät - parhaimpana kaksikin kertaa: pääsiäiseksi ensimmäisen ja sit vapuksi toisen kerran.
Viime kevät oli kuitenkin poikkeuksellinen kun se oli ensimmäinen vuosi että asuinkin jo yksin... ei muoskia, ei puolisoa. Kelle olisin 10litraa simaa juottanut? Mutta nyt kekkasinkin kysästä tyttärein perheeltä että käviskö tällainen "tarjous" - pääsisin miekin "panemaan" pitkästä aikaa...

Laitoimma tänään siman sihiseväisen porisemaan kyökkini nurkkahan. Ihananan sitruunainen on tuoksu tuo joka tuvassain nyt leijailee. Siinä on tulossa ihanaista juomaa 10litraa, miulle sekä tyttärein perheelle. Siitä sihtauksein jälkeen yksi litranen miulle jääkaappiini ja sit loput litraset vävy hakee huomenissa heille - kylmään valmistumaan.

Kiitosta lausun tästä ihanasta, makiasta, siman ohjeesta eräälle sukulaiselleni ( enoni vaimolle ) jolta sen sain aikojen alussa; joskus vuonna 8 ja jotain. Sil samasella ohjehella mie ielleen porskuttelen - ja hyvää simaa tulee!